Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hejka

Taki szybki, wrażeniowy bardziej szkic oświetlenia na potrzeby projektu, niemniej jednak myśle ze wystarczający jako stend alołn scenka ;)

Pozdrawiam

1f05f19f284a9a99.jpg

Soft: Max v.8, Vray

• Like 1
  • Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No fajnie się prezentuje, tak trochę smutno i nostalgicznie, ino ta wnęka na drzwi do bani, mapowanie kuleje w tym miejscu.

pzodrówki!

Napisano

przyjemnie wyglada ale jakby nie bylo to po za tymi drzwiami to sam photoshop by starczyl. Dla mnie praca nie skonczona, nie przemyslana. Sorry tak to widze.

Napisano

dla podłoża zwiększyłbym ilość podziałów displace'a bo takie trochę kanciaste wyszło. no i tekstura ściany z lewej strony trochę boli ;/

Napisano

Przychylam się do wypowiedzi przedmówców - mało, mało i mało. Nie do końca widzi mi się ten displacement na podłożu - troche za bardzo iglasty gdzie niegdzie pomiędzy kamieniami wyszedł. Ale tak ogólnie to nie jest źle ...

Napisano

Ogolnie jak dla mnie wieje nuda, mogles sie chociaz postarac o wieksze zroznicowanie tekstur.

Nawet proste elementy jak druty, kable itp dobrze dzialaja jaka elementy dodatkowe, jak nie chciales juz dodawac jakis wiekszych modeli to mogles chociaz zadbac o takie detale :)

Nic na zalaczonym renderze nie przykuwa uwagi a to dziala na niekorzysc dla pracy. Po prawej stronie pracy masz ciekawe oswietlewnie natomiast po lewej juz nic sie nie dzieje, na to samo by wyszlo jakbys obciol lewa czesc.

Z calej pracy najbardziej podobaja mi sie drzwi ktore wygladaja (jak dla mnie) ciekawie :)

Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności