zdeno Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 maxwellowe wnętrze ... oświetlenie raz systemowe słonko a raz hdr. ludziki 3d część mebelków i roślinki od eversów po optymalizacji ze względu na polycount. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 zdeno ladnie i czysto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 29 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2008 następne , tak na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie jakby to był skajlajn :O edit o, pan pode mną też uważa, że render nie wyszedł za dobrze... hm... zdeno, moim zdaniem to materiały masz słabe, zrób je "poprawnie fizycznie" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 Uhm, ten ostatni to porażka ^^ A tak w ogóle to co ten temat tu robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 a dla mnie jest ok. Jako komercyjne zlecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 dla mnie tez jest ok. jakas odmiana od vrayowych wnetrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi