troglodyta Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 O co może chodzić w tym komunikacie: "Memory heap is reported damaged" ? robie rendery wnętrz i pojawia mi się taka informacja. Nie widzę żeby coś źle renderowało czy dłużej ale jestem ciekaw.
Ania Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 "posłusznie melduję że sterta pamięci jest zepsuta" Jeśli mimo tego dobrze renderuje, to bym się nie przejmowała. Jeśli masz jakąś starą scenę z zapisanym czasem renderingu (zprzed pojawienia się komunikatu), to zrenderuj na nowo i porównaj czy jest różnica. Ewentualnie możesz przetestować pamięć komputera czy ma jakiś błąd. Próbowałeś instalować vraya na nowo?
polka dot Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 ja zawsze wyłączam vray messages. tam zawsze takie bzdury są. aż głowa mała
Ania Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 Aha czy jest to error czy warning? Bo jak tylko warning to olać, ale jak error to może być coś poważniejszego. Możesz się jeszcze popytać na forum chaosów.
troglodyta Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Napisano 24 Styczeń 2008 Witam. Był to tylko warrning więc się nie przejmowałem, ale byłem Ciekaw. Zrestartowałem kompa i przestało wyskakiwać. Być może był to problem z renderingiem sieciowym bo drugi komp jest dużo słabszy. Nie wiem. Ale jest wszystko Git. Dzięki za zainteresowanie, pozdrawiam
SWRSC Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 mimo wszystko polka dot ma najlepsze rozwiazanie na to, padłem xD :D:D:D
Rekomendowane odpowiedzi