Napisano 24 Styczeń 200817 l No to pora chyba wrzucić coś nowego... jest to praca na pierwszy etap konkursu Last Man Standing 3 na conceptart.org. Niedawno był termin składania prac, więc już mogę pokazać. Temat etapu jest w tytule pracy (interpretacja była dowolna). Tak w ogóle - ostatnio się przesiadłem na lapciaka, który ma kiepską dość matrycę. Kontrast wychodzi często od czapy, niestety :/ Wszelkie uwagi mile widziane :)
Napisano 24 Styczeń 200817 l Autor heh, dzięki :) to jest wersja już kalibrowana na kilku innych monitorach, początkowo było naprawdę ciemno :D
Napisano 24 Styczeń 200817 l fajny klimat, dobre proporcje takie karykaturalne, jedyne co mi si średnio podoba to tło, trochę odbiega stylem od reszty, ale ogólnie bardzo spoko ;]
Napisano 24 Styczeń 200817 l Autor @masz)rum: bo to jest efekt zbyt optymistycznego podejścia z cyklu "...a tło zostawię sobie na koniec" :D
Napisano 25 Styczeń 200817 l strasznie mi się scenka podoba ... szkoda, że nie pociągnąłeś tła! Kontrast ciut za mocny chyba (cienie-czerń), ale wszystko rekompensuje pierwsze wrażenie i charakterność postaci i conceptu... Tough guy z tego mikołaja!
Napisano 25 Styczeń 200817 l Haha - jak przegladalem LMS to wpadla mi ta pracka w oko - przezabawna :D
Napisano 25 Styczeń 200817 l Aspen, no normalnie chyba Cię odstrzele... Pierwszy plan zabija drugi woła o pomste do nieba trzeciego nie skomentuje... Kilo szacunku za wypasiony rysek... rośniesz w siłe, tak trzymaj
Napisano 26 Styczeń 200817 l Pomysł zajefajny, podpisuję się pod wcześniejszymi opiniami, ale mam wrażenie, że coś nie tak ze światłem.... Pozdr.
Napisano 29 Styczeń 200817 l Autor Dzięki za komentarze :) @Siegmar: dzięki, tła nie pociągnąłem z braku czasu. Jak przełożyli termin, to niestety nie miałem za bardzo czasu, żeby do tego wrócić. Czerń w cieniu miała z założenia dodać trochę bardziej komiksowego charakteru, wyszło ogólnie tak sobie :D @Omen: dzięki, chyba udało mi się niedopracowanie techniczne nadrobić treścią ;) @PSychu: j/w - brak czasu, niekonsekwentny początek i tak się to właśnie kończy :D Dzięki za komentarz, może uda mi się poprawić następnym razem. @Krystian: no światło trochę wyszło umowne... z tym miewam często problem, muszę nad tym popracować.