Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No to pora chyba wrzucić coś nowego... jest to praca na pierwszy etap konkursu Last Man Standing 3 na conceptart.org. Niedawno był termin składania prac, więc już mogę pokazać. Temat etapu jest w tytule pracy (interpretacja była dowolna).

Tak w ogóle - ostatnio się przesiadłem na lapciaka, który ma kiepską dość matrycę. Kontrast wychodzi często od czapy, niestety :/

Wszelkie uwagi mile widziane :)

aspenboyunderneathitalluw9.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

heh, dzięki :) to jest wersja już kalibrowana na kilku innych monitorach, początkowo było naprawdę ciemno :D

Napisano

fajny klimat, dobre proporcje takie karykaturalne, jedyne co mi si średnio podoba to tło, trochę odbiega stylem od reszty, ale ogólnie bardzo spoko ;]

Napisano
  • Autor

@masz)rum: bo to jest efekt zbyt optymistycznego podejścia z cyklu "...a tło zostawię sobie na koniec" :D

Napisano

strasznie mi się scenka podoba ... szkoda, że nie pociągnąłeś tła! Kontrast ciut za mocny chyba (cienie-czerń), ale wszystko rekompensuje pierwsze wrażenie i charakterność postaci i conceptu... Tough guy z tego mikołaja!

Napisano

Aspen, no normalnie chyba Cię odstrzele...

Pierwszy plan zabija

drugi woła o pomste do nieba

trzeciego nie skomentuje...

Kilo szacunku za wypasiony rysek...

rośniesz w siłe, tak trzymaj

Napisano

Pomysł zajefajny, podpisuję się pod wcześniejszymi opiniami, ale mam wrażenie, że coś nie tak ze światłem....

Pozdr.

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze :)

@Siegmar: dzięki, tła nie pociągnąłem z braku czasu. Jak przełożyli termin, to niestety nie miałem za bardzo czasu, żeby do tego wrócić. Czerń w cieniu miała z założenia dodać trochę bardziej komiksowego charakteru, wyszło ogólnie tak sobie :D

@Omen: dzięki, chyba udało mi się niedopracowanie techniczne nadrobić treścią ;)

@PSychu: j/w - brak czasu, niekonsekwentny początek i tak się to właśnie kończy :D Dzięki za komentarz, może uda mi się poprawić następnym razem.

@Krystian: no światło trochę wyszło umowne... z tym miewam często problem, muszę nad tym popracować.