aspenboy Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 No to pora chyba wrzucić coś nowego... jest to praca na pierwszy etap konkursu Last Man Standing 3 na conceptart.org. Niedawno był termin składania prac, więc już mogę pokazać. Temat etapu jest w tytule pracy (interpretacja była dowolna). Tak w ogóle - ostatnio się przesiadłem na lapciaka, który ma kiepską dość matrycę. Kontrast wychodzi często od czapy, niestety :/ Wszelkie uwagi mile widziane :)
kamil.ochel Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 e tam gadasz :) fajowa ilustracja. chyba niczego sie nie czepie :)
aspenboy Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Napisano 24 Styczeń 2008 heh, dzięki :) to jest wersja już kalibrowana na kilku innych monitorach, początkowo było naprawdę ciemno :D
masz)rum Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 fajny klimat, dobre proporcje takie karykaturalne, jedyne co mi si średnio podoba to tło, trochę odbiega stylem od reszty, ale ogólnie bardzo spoko ;]
aspenboy Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Napisano 24 Styczeń 2008 @masz)rum: bo to jest efekt zbyt optymistycznego podejścia z cyklu "...a tło zostawię sobie na koniec" :D
Siegmar Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 strasznie mi się scenka podoba ... szkoda, że nie pociągnąłeś tła! Kontrast ciut za mocny chyba (cienie-czerń), ale wszystko rekompensuje pierwsze wrażenie i charakterność postaci i conceptu... Tough guy z tego mikołaja!
OmeN2501 Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Haha - jak przegladalem LMS to wpadla mi ta pracka w oko - przezabawna :D
PSychu Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Aspen, no normalnie chyba Cię odstrzele... Pierwszy plan zabija drugi woła o pomste do nieba trzeciego nie skomentuje... Kilo szacunku za wypasiony rysek... rośniesz w siłe, tak trzymaj
Krystian Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Pomysł zajefajny, podpisuję się pod wcześniejszymi opiniami, ale mam wrażenie, że coś nie tak ze światłem.... Pozdr.
aspenboy Napisano 29 Styczeń 2008 Autor Napisano 29 Styczeń 2008 Dzięki za komentarze :) @Siegmar: dzięki, tła nie pociągnąłem z braku czasu. Jak przełożyli termin, to niestety nie miałem za bardzo czasu, żeby do tego wrócić. Czerń w cieniu miała z założenia dodać trochę bardziej komiksowego charakteru, wyszło ogólnie tak sobie :D @Omen: dzięki, chyba udało mi się niedopracowanie techniczne nadrobić treścią ;) @PSychu: j/w - brak czasu, niekonsekwentny początek i tak się to właśnie kończy :D Dzięki za komentarz, może uda mi się poprawić następnym razem. @Krystian: no światło trochę wyszło umowne... z tym miewam często problem, muszę nad tym popracować.
Rekomendowane odpowiedzi