Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No i jestem :D moim noworocznym postanowieniem bylo to aby posiwcic wiecej czasu na maxa :D no i tak ... jak juz cos robic to cos trudnego :D a woiec kobieta :D i do tego z przyszlosci :P ( bedzie to czesc wiekrzego projektu ) a narazie zrobilem tyle co wy na to panowie i panie :D

kobieta1.JPG

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajnie!

Rozumiem ze to dopiero poczateczek ale ja bym pępek ciut wyżej dał. No i fajne rysy twarzy ma - jak z dalekiej przyszłości :)

Ciekaw jestem jak będzie ubrana? Będzie? :D

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

no ... prucz tej spudniczki to nie bedzie nic wiecej :P no moze jakas skromna zaslonka na piersi hihihi ...

Napisano

taa kobieta ze szczeka australopiteka heh :D... popracuj nad tym, pozatym piersi, jak to piersi, zawsze beda obiektem dysput :D

Napisano
  • Autor

hmm nad ta szczena pomysle jeszce :D a tanazie zoom :P facjatki ....

kobieta2.JPG

Napisano

cooni jej z zebrma taka dziwna linie, hmm tn bto tez tak niezabardzo popraw kaciki ust i ogolnie wygladzanie szczegolnie przy nosie i oczach dodaj taki charkterystyczny rowek od nosa do ust

Napisano

Yoo!

Fajnie ze cos zaczoles bo dawno Cie nie bylo na tym forum ;d No kilka uwag jest. Przede wszystkim wydaje mi sie ze ze gorna czesc czachy ma za bardzo kwadratowo i wogole czacha troche za szeroka jest (chyba ze przez 1000 lat homo sapiens ulegnie az takim zmianom ewolucyjnym :D) Pozatym czemu robisz uranie razem z cialem??

Pozdro

Napisano

o rety jaki smieszny pepek

wyglada jak wentyl - lol

Napisano

Słabo.. powiem więcej - beznadziejnie... :( Oj, postaraj się - kiedyś robiłes lepsze rzeczy!! :[

Napisano

Poczatek obiecujacy. Masz duzo bledow ale latwych do poprawienia (oczywiscie zalerzy jeszcze od siatki:)) Tak wogole to nie wiem skad koncepcja zeby robic kobitki z przyszlosci nago, ejj ja to powiedzialem?:)

Napisano

Czesc!!!

Postac jest fajnie wykonana jak narazie. mysle ze jak bede texsturki bedzie to o wiele lepiej wygladalo.

Jeszcze jedno, kiedys na forum mowiles ze zrobisz video tutoriala o tworzeniu glowy!! Czy jest on jusz gotowy?? Jak tak to z kad go mozan zassac albo ewentualnie z kad mozna go kupic???