Paster03 Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Jeśli o klimat chodzi to ta pracka rządzi, czuć tajemnicę aż chce się tam wejść :P Tylko ten posążek przy bramie jakoś mi się nie podoba za bardzo, ale o gustach się nie dyskutuje. Technicznie też dobrze, jedynie według mnie kontury gałęzi są zbyt mocno podkreślone. Pozdrawiam.
masz)rum Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Świetny klima, fajne kolory, brakuje mi tylko zaciekawionej dziewczynki stojącej na przeciw wejścia po prawej stronie obrazka ;] jeszcze gargulca bym zrobił trochę bardziej z półprofilu bo tak an fas a murek lekko sugeruje perspektywę. Ogólnie bardzo miła praca ;]
DaRoZ Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 eeeehh widze ze nie poprawiles tego diabelka i nadal jest sztucznie skierowany do nas gdy cala brama jest w perspektywie, zrestza to juz napisal maszrum...
RaVirr Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Diabeł faktycznie psuje trochę...Ale klimat fajowy:)
Siegmar Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 masz)rum x10 ... jak masz możliwość, to zmień to jeszcze - pracka może być genialna! pooglądaj sobie jakieś gargulce i maszkarony ... wywal tego diabełka i daj maszkarona (bez świecących oczu) skierowanego na prawo dość ostro i gdzieś w 3/4 obrazka na prawo daj tę dziewczynkę/chłopczyka - będzie świetne! Gorąco namawiam!
Stachu Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 hehe i trzyma pozim x] i fajnie ze widac kontury i pociągnięcia pedzla daje to taki artystyczny klimat :)
ortheza Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 dziecko bylo w pierszym szkicu ale nie pasowalo, wiec ostatecznuie zrezygnowalem, co do posazka to ciezko cos dobrego znalezc meczyłem sie z ta figurka i tak za dlugo. a bez niej jest łyso. moze cos jescze wykombinuje , ake napewno nie teraz,musze odpcozac, dzieki za komenty. :]
Dann.G Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Fajna praca, jedyne, co mi przeszkadza tam to frontalne ustawienie potworka i dużo podobnych do siebie linii na gorze drzewa- chodzi mi nie o organiczne linie tylko takie niby skosy ... A tak to bardzo fajna :)
wink25 Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Praca naprawdee świetna i klimatyczna, fajne kolory. jedyne co mnie sie średnio spodobało to to światło bijące z bramy. No, ale pewnie tak miało być, grunt to działać wedle zamysłu ;]. Pozdrawiam.
mant-raz Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 a ja bym wyciemnil gore (i moze troche fioletu wrzucil tam coby schlodzic cien)...na dole wypasny klimacik sie zbiera. edit: ajt sorry nie zauwazylem, ze to finished ;)
ortheza Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Napisano 30 Styczeń 2008 luzik :) kazda uwaga cenna moze wyprubuje przy innej pracy
Rekomendowane odpowiedzi