Napisano 26 Styczeń 200817 l Jeśli o klimat chodzi to ta pracka rządzi, czuć tajemnicę aż chce się tam wejść :P Tylko ten posążek przy bramie jakoś mi się nie podoba za bardzo, ale o gustach się nie dyskutuje. Technicznie też dobrze, jedynie według mnie kontury gałęzi są zbyt mocno podkreślone. Pozdrawiam.
Napisano 26 Styczeń 200817 l Świetny klima, fajne kolory, brakuje mi tylko zaciekawionej dziewczynki stojącej na przeciw wejścia po prawej stronie obrazka ;] jeszcze gargulca bym zrobił trochę bardziej z półprofilu bo tak an fas a murek lekko sugeruje perspektywę. Ogólnie bardzo miła praca ;]
Napisano 26 Styczeń 200817 l eeeehh widze ze nie poprawiles tego diabelka i nadal jest sztucznie skierowany do nas gdy cala brama jest w perspektywie, zrestza to juz napisal maszrum...
Napisano 26 Styczeń 200817 l masz)rum x10 ... jak masz możliwość, to zmień to jeszcze - pracka może być genialna! pooglądaj sobie jakieś gargulce i maszkarony ... wywal tego diabełka i daj maszkarona (bez świecących oczu) skierowanego na prawo dość ostro i gdzieś w 3/4 obrazka na prawo daj tę dziewczynkę/chłopczyka - będzie świetne! Gorąco namawiam!
Napisano 26 Styczeń 200817 l hehe i trzyma pozim x] i fajnie ze widac kontury i pociągnięcia pedzla daje to taki artystyczny klimat :)
Napisano 26 Styczeń 200817 l Autor dziecko bylo w pierszym szkicu ale nie pasowalo, wiec ostatecznuie zrezygnowalem, co do posazka to ciezko cos dobrego znalezc meczyłem sie z ta figurka i tak za dlugo. a bez niej jest łyso. moze cos jescze wykombinuje , ake napewno nie teraz,musze odpcozac, dzieki za komenty. :]
Napisano 26 Styczeń 200817 l Fajna praca, jedyne, co mi przeszkadza tam to frontalne ustawienie potworka i dużo podobnych do siebie linii na gorze drzewa- chodzi mi nie o organiczne linie tylko takie niby skosy ... A tak to bardzo fajna :)
Napisano 26 Styczeń 200817 l Praca naprawdee świetna i klimatyczna, fajne kolory. jedyne co mnie sie średnio spodobało to to światło bijące z bramy. No, ale pewnie tak miało być, grunt to działać wedle zamysłu ;]. Pozdrawiam.
Napisano 29 Styczeń 200817 l a ja bym wyciemnil gore (i moze troche fioletu wrzucil tam coby schlodzic cien)...na dole wypasny klimacik sie zbiera. edit: ajt sorry nie zauwazylem, ze to finished ;)