Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, przeszukałem forum i google ale nigdzie nie moge znalesc tutoriala dotyczacego piersi kobiety :) pewnie sprawa trudna to nie jest, ale kazda wiedza sie przyda. wiec jezeli ktos były tak uprzejmy i dał tuta jak ładnie prosto wymodelowac tę jakze zacną część ciała kobiety:]

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam. Ładnie i prosto sie nie da. Sprawa jest trudna... ale przyjemna :) Zbieraj referki i do roboty. Nie ma tutoriali o modelowaniu kazdej czesci ciala osobno. Sa tutoriale o modelowaniu postaci i to tyle w tym temacie. Wyjatkiem jest tutorial Stahlberga o modelowaniu stop i kilka jego wskazowek o modelowaniu dloni. Nie ma tutkow o modelowaniu kazdej rzeczy na swiecie i to blad tak do tego podchodzic. Tutoriale maja nauczyc technik modelowania a potem jedziesz juz bez tutoriali.

Napisano

doświadczenie robi swoje, trzeba zrobić kilka modeli, poddać je krytyce, wyciągać za każdym razem wnioski z popełnionych błędów i będzie coraz lepiej...

trzeba zrobić kilka modeli żeby nauczyć się to robić dobrze, nie popełniając tych samych błędów.

zajrzyj na http://www.free3dtutorials.com/ tam powinno być kilka tutków z modelowaniem ciała...

Napisano

fikołek dobre, ale się uśmiałem... hehe podkład muzyczny na 5+ referki też... :P

Napisano

floo ja to nawet ściągnąłem i obejrzałem ze 20 razy :Dmuzyka łatwo wpada w ucho :) i można angielski poszlifować :D

btw fajna ta japoneczka w 1:21 i dziewczę w różu 1:43 mmm... :P

cheers!