Łukasz Jaskólski Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Tygodniowy Speedpainting 28: Czarny Ląd za oknami zimno i niefajnie jakoś więc na rozgrzewkę taki oto temat zadaję powodzenia Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni Nagrody: * Wybór kolejnego tematu * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 26 SESJI: 3.02.2008 godz. 23:59. SONDA: od 4 do 6.02.2008 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stHEAD Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 prosze troche ciepełka janko ;) ."Zdjęcie z wakacji" http://img138.imageshack.us/img138/7498/africa3jpgjs5.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 well, fajny temat... ...a to bylo inspiracja: http://www.rockhurst.edu/academic/foriegn/africa_gallery/images/Senegal%20Dakar%20car%20rapide.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 Hej bardzo fajny temat chyba cosik pomaszcze :) sthed - troche ciepełka przydało buys ie zucic :) mant- raz - swietny speedzik ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 A ode mnie jamaican punnany :) Mialem ja jeszcze rozwinac o jakis fajny krajobraz,cokolwiek z tylu... Ale niestety volito mi zaczelo szwankowac tak, ze precyzja gestu troche spadla... Oto co sie dzieje, ktos mial juz tak moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 selfu: porusz mysza ( u mnie dziala ) a btw fajne malunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Nawet jak odlaczam mysz to to samo... Nie no- znowu reklamacja B( stHEAD - fajna ta pocztówka twoja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 no to nie wiem :/ dla rozruszania tematu taki odrobine pociagniety dalej stary spid: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 a czysciles farfocle kolo diody ? :) u mnie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Jest ok Panowie :D Różne rzeczy z nim robiłem, wyjmowalem koncówke, przekrecalem, czyscilem kolo diodki :D restarta robilem i w ogole nic... Juz myslalem ze reklamacja ale wylaczylem go z usb, zrestartowalem kompa i dopiero pod win'em go wcisnalem i "zaprażyło" ;) Takze niedlugo nowy speed w tym temacie, bo te gatki tej pani mnie skreslaja ;) Dzieki mimo wszystko za pomoc i pozdrawiam i sorry za "offtopic" delikatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 i ja sie skusilem... 60min mant-raz - fajowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Ciężki przekaz panie mrozik26 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 15 min, może dokończe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 shin- dokoncz bo calkiem przyjemny obrazek sie zapowiada. a tu cos ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaster Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Witam, Dosłowna interpretacja: Nie mogę się ciągle jakoś z tabletem zeswatać. :-/ Wolę swoje rysunki z kartek. ;-P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 gdyby nie lordbiernac mialbys moj glos :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 w ostatniej chwili ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 spocilem sie, ale chyba przekroczylem czas... wrzucam mimo to, pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 A ja juz nie zdazylem niestety czegos innego maznac niz ten pierwszy. Moze innym razem ;) Kiedy sonda Łukaszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 4 Luty 2008 Autor Share Napisano 4 Luty 2008 myslalem ze to mod robi sonde :/ dobra zaraz cos wykombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 A ja sie nie znam, jak wzniecilem zamieszanie to przepraszam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 lordbiernac - swietna postac, konkretny speed, bez zbednych ceregieli i ciapciania bez potrzeby - masz moj glos:] pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi