janko1987 Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 Hello ostatnio cos na sf mnie wzielo ..pracka dłubana cos sporą ilosc godzin ze sie pogubiłem w rachunkach..duzo kombinowalem z kompozycją ..a temat wzią się z tego forum bodajże gdzis kiedys przychaczyłem tutaj taką bitwę miasto w chmurach .... oczywiscie nie czymałem sie założenia zeby przedstawic miasto szczegółowo to raczej tylko epizodzik w pracce :) Zapraszam do waczowania i kommentowania ..POzdrawiam edit Omen zrobilem co moglem : Dzięki wielkie :) Pozdrawiam
miriam Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 Ciekawy pomysł ;], fajna kolorystyka, imo żeś za mocno przykroił lewą część można by dodać zamiast tej ciemnej plamy jakieś lekkie podświetlenie. 3* //Pozdr.
OmeN2501 Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 szybciutko zanim sie ludzie zleca jej szyje wydluz bo teraz strasznie wyglada
janko1987 Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Napisano 28 Styczeń 2008 miriam : Dzieki jest leciutkie podswietlenie ale moze cosik jescze dorzucic mu warto :) Omen : to co wyzej edit :)
OmeN2501 Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 kaaamaan - dasz rade jeszcze ciut ;] Po prostu skopiuj cala glowe z kawalkiem szyji - wklej, podnies troche do gory powymazuj/podmaluj babole i juz ;] A i daj w wiekszej rozdzialce bo to malutkie strasznie ;]
janko1987 Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Napisano 28 Styczeń 2008 Poprawione Panowie :) wzuciłem 1500 pixla ale cos sie chyba automatycznie zmniejsza samo :/ Dzięki Daro :)
mant-raz Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 git, ladnie wysunal Ci sie pierwszy plan, ale na tym drugim cosik nie teges (to takie elipsoidalne cos po prawej stronie powinno byc delikatniejsze chyba), trzeci sobie swobodnie ucieka w tyl i tak ma byc...idziesz w dobrym kierunku (pamietam Twoje pierwsze prace - teraz to jest w porownaniu z tamtym mistrzostwo swiata ;) )
janko1987 Napisano 29 Styczeń 2008 Autor Napisano 29 Styczeń 2008 mant-raz - co do tej formy to jak mówisz trzeba ją troszke puscic ..Wielgachne Dziękówki:) -- jeszcze duuzo nauki :P
masz)rum Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Bardzo fajny klimat, kolory, kompozycja wporzo, już nawet do anatomii nie ma co się mocno czepić ;] Tak trzymaj. Pozdrawiam.
janko1987 Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Napisano 30 Styczeń 2008 Wielka dziękówka Kefas delf77 masz)rum - ze sie wam podoba :] Pozdrawiam
giorgione Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 według mnie ta postać wygląda tak, jakby była wykonywana innym stylem niżeli reszta pracy. Co nie zmienia faktu że to kawał dobrej roboty :)
janko1987 Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Napisano 30 Styczeń 2008 giorgione : Dzięki :) i bardzo ciekawe spostrzezenie ..troche do pomyslenia mi daless :)
Rekomendowane odpowiedzi