Napisano 28 Styczeń 200817 l Hello ostatnio cos na sf mnie wzielo ..pracka dłubana cos sporą ilosc godzin ze sie pogubiłem w rachunkach..duzo kombinowalem z kompozycją ..a temat wzią się z tego forum bodajże gdzis kiedys przychaczyłem tutaj taką bitwę miasto w chmurach .... oczywiscie nie czymałem sie założenia zeby przedstawic miasto szczegółowo to raczej tylko epizodzik w pracce :) Zapraszam do waczowania i kommentowania ..POzdrawiam edit Omen zrobilem co moglem : Dzięki wielkie :) Pozdrawiam
Napisano 28 Styczeń 200817 l Ciekawy pomysł ;], fajna kolorystyka, imo żeś za mocno przykroił lewą część można by dodać zamiast tej ciemnej plamy jakieś lekkie podświetlenie. 3* //Pozdr.
Napisano 28 Styczeń 200817 l szybciutko zanim sie ludzie zleca jej szyje wydluz bo teraz strasznie wyglada
Napisano 28 Styczeń 200817 l Autor miriam : Dzieki jest leciutkie podswietlenie ale moze cosik jescze dorzucic mu warto :) Omen : to co wyzej edit :)
Napisano 28 Styczeń 200817 l kaaamaan - dasz rade jeszcze ciut ;] Po prostu skopiuj cala glowe z kawalkiem szyji - wklej, podnies troche do gory powymazuj/podmaluj babole i juz ;] A i daj w wiekszej rozdzialce bo to malutkie strasznie ;]
Napisano 28 Styczeń 200817 l Autor Poprawione Panowie :) wzuciłem 1500 pixla ale cos sie chyba automatycznie zmniejsza samo :/ Dzięki Daro :)
Napisano 29 Styczeń 200817 l git, ladnie wysunal Ci sie pierwszy plan, ale na tym drugim cosik nie teges (to takie elipsoidalne cos po prawej stronie powinno byc delikatniejsze chyba), trzeci sobie swobodnie ucieka w tyl i tak ma byc...idziesz w dobrym kierunku (pamietam Twoje pierwsze prace - teraz to jest w porownaniu z tamtym mistrzostwo swiata ;) )
Napisano 29 Styczeń 200817 l Autor mant-raz - co do tej formy to jak mówisz trzeba ją troszke puscic ..Wielgachne Dziękówki:) -- jeszcze duuzo nauki :P
Napisano 29 Styczeń 200817 l Bardzo fajny klimat, kolory, kompozycja wporzo, już nawet do anatomii nie ma co się mocno czepić ;] Tak trzymaj. Pozdrawiam.
Napisano 30 Styczeń 200817 l Autor Wielka dziękówka Kefas delf77 masz)rum - ze sie wam podoba :] Pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 200817 l według mnie ta postać wygląda tak, jakby była wykonywana innym stylem niżeli reszta pracy. Co nie zmienia faktu że to kawał dobrej roboty :)
Napisano 30 Styczeń 200817 l Autor giorgione : Dzięki :) i bardzo ciekawe spostrzezenie ..troche do pomyslenia mi daless :)