Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hello ostatnio cos na sf mnie wzielo ..pracka dłubana cos sporą ilosc godzin ze sie pogubiłem w rachunkach..duzo kombinowalem z kompozycją ..a temat wzią się z tego forum bodajże gdzis kiedys przychaczyłem tutaj taką bitwę miasto w chmurach .... oczywiscie nie czymałem sie założenia zeby przedstawic miasto szczegółowo to raczej tylko epizodzik w pracce :) Zapraszam do waczowania i kommentowania ..POzdrawiam

5555guard.jpg

edit Omen zrobilem co moglem : Dzięki wielkie :) Pozdrawiam

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciekawy pomysł ;], fajna kolorystyka, imo żeś za mocno przykroił lewą część można by dodać zamiast tej ciemnej plamy jakieś lekkie podświetlenie. 3*

//Pozdr.

Napisano

kaaamaan - dasz rade jeszcze ciut ;] Po prostu skopiuj cala glowe z kawalkiem szyji - wklej, podnies troche do gory powymazuj/podmaluj babole i juz ;]

A i daj w wiekszej rozdzialce bo to malutkie strasznie ;]

Napisano

git, ladnie wysunal Ci sie pierwszy plan, ale na tym drugim cosik nie teges (to takie elipsoidalne cos po prawej stronie powinno byc delikatniejsze chyba), trzeci sobie swobodnie ucieka w tyl i tak ma byc...idziesz w dobrym kierunku (pamietam Twoje pierwsze prace - teraz to jest w porownaniu z tamtym mistrzostwo swiata ;) )