Napisano 29 Styczeń 200817 l Składam oficjalne zażalenie na rozbieżność w tagowaniu działów, do którego pchnęła mnie nadgorliwość Knyshy. Dlaczego za sposób tagowania [layout], który jest stosowany np. w dziale Videotutorials dostaję warna w dziale Web? Przecież chodzi o porządek, a nie o to, żeby działać jak maszyny. Nie wszyscy mają czas, żeby uczyć się zwyczajów poszczególnych działów, więc może by to jakoś usystematyzować?? :/ Osobiście jestem za klamerkami [].
Napisano 30 Styczeń 200817 l Działy wymagają tagów. Różne działy wymagają różnego sposobu tagowania. To powinno być ujednolicone i jestem za tagowaniem w klamerkach [].
Napisano 30 Styczeń 200817 l w sumie masz racje. nie ma jednolitego sposobu tagowania i chyba trzeba to będzie przerobić :/ tylko, że to wiązac się będzie z kolejną zmianą w nazwach wątków i kolejnymi upomnieniami o zmiany w nazwach... ale w sumie da się to przeboleć. a co do warna to już dogaduj się z knyshą. ja mogę ewentualnie mediować w tej sprawie :)
Napisano 30 Styczeń 200817 l Nie mam knyshy nic do zarzucenia - dostałem tylko żółtą.. ale powinno to być ujednolicone IMHO.
Napisano 29 Luty 200817 l Działy wymagają tagów. Różne działy wymagają różnego sposobu tagowania. To powinno być ujednolicone i jestem za tagowaniem w klamerkach []. Odświeżam temat. Czy coś w tej kwestii zostanie zrobione? :>
Napisano 1 Marzec 200817 l Będzie. Nowe vB ma to w standardzie. Ogolnie pojawi się mnóstwo, ale to naprawde cała masa nowości. Widzialem juz bete, to chyba poki co najwiekszy update ficzersów w historii vB. Jeszcze troszeczkę musimy zaczekać po prostu :)
Napisano 2 Marzec 200817 l jest jakaś przewidywana data upgradu? tydzień, miesiąc czy bliżej nieokreślona przyszłość? ;)
Napisano 2 Marzec 200817 l To juz zalezy od twórców vB. Jest juz beta5 wiec juz chyba niedlugo. Ogolnie krótki przeglad po nowściach: http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=249460