Gość User190 Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Składam oficjalne zażalenie na rozbieżność w tagowaniu działów, do którego pchnęła mnie nadgorliwość Knyshy. Dlaczego za sposób tagowania [layout], który jest stosowany np. w dziale Videotutorials dostaję warna w dziale Web? Przecież chodzi o porządek, a nie o to, żeby działać jak maszyny. Nie wszyscy mają czas, żeby uczyć się zwyczajów poszczególnych działów, więc może by to jakoś usystematyzować?? :/ Osobiście jestem za klamerkami [].
Gość User190 Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Działy wymagają tagów. Różne działy wymagają różnego sposobu tagowania. To powinno być ujednolicone i jestem za tagowaniem w klamerkach [].
tweety Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 w sumie masz racje. nie ma jednolitego sposobu tagowania i chyba trzeba to będzie przerobić :/ tylko, że to wiązac się będzie z kolejną zmianą w nazwach wątków i kolejnymi upomnieniami o zmiany w nazwach... ale w sumie da się to przeboleć. a co do warna to już dogaduj się z knyshą. ja mogę ewentualnie mediować w tej sprawie :)
Gość User190 Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Nie mam knyshy nic do zarzucenia - dostałem tylko żółtą.. ale powinno to być ujednolicone IMHO.
Gość User190 Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 Działy wymagają tagów. Różne działy wymagają różnego sposobu tagowania. To powinno być ujednolicone i jestem za tagowaniem w klamerkach []. Odświeżam temat. Czy coś w tej kwestii zostanie zrobione? :>
adek Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Będzie. Nowe vB ma to w standardzie. Ogolnie pojawi się mnóstwo, ale to naprawde cała masa nowości. Widzialem juz bete, to chyba poki co najwiekszy update ficzersów w historii vB. Jeszcze troszeczkę musimy zaczekać po prostu :)
Destroyer Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 jest jakaś przewidywana data upgradu? tydzień, miesiąc czy bliżej nieokreślona przyszłość? ;)
adek Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 To juz zalezy od twórców vB. Jest juz beta5 wiec juz chyba niedlugo. Ogolnie krótki przeglad po nowściach: http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=249460
Rekomendowane odpowiedzi