Jump to content

Featured Replies

Składam oficjalne zażalenie na rozbieżność w tagowaniu działów, do którego pchnęła mnie nadgorliwość Knyshy. Dlaczego za sposób tagowania [layout], który jest stosowany np. w dziale Videotutorials dostaję warna w dziale Web? Przecież chodzi o porządek, a nie o to, żeby działać jak maszyny. Nie wszyscy mają czas, żeby uczyć się zwyczajów poszczególnych działów, więc może by to jakoś usystematyzować?? :/ Osobiście jestem za klamerkami [].

• Replies 9
  • Views 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Działy wymagają tagów. Różne działy wymagają różnego sposobu tagowania. To powinno być ujednolicone i jestem za tagowaniem w klamerkach [].

w sumie masz racje. nie ma jednolitego sposobu tagowania i chyba trzeba to będzie przerobić :/ tylko, że to wiązac się będzie z kolejną zmianą w nazwach wątków i kolejnymi upomnieniami o zmiany w nazwach... ale w sumie da się to przeboleć.

a co do warna to już dogaduj się z knyshą. ja mogę ewentualnie mediować w tej sprawie :)

Nie mam knyshy nic do zarzucenia - dostałem tylko żółtą.. ale powinno to być ujednolicone IMHO.

Działy wymagają tagów. Różne działy wymagają różnego sposobu tagowania. To powinno być ujednolicone i jestem za tagowaniem w klamerkach [].

Odświeżam temat. Czy coś w tej kwestii zostanie zrobione? :>

Będzie. Nowe vB ma to w standardzie. Ogolnie pojawi się mnóstwo, ale to naprawde cała masa nowości. Widzialem juz bete, to chyba poki co najwiekszy update ficzersów w historii vB.

Jeszcze troszeczkę musimy zaczekać po prostu :)

Ok :) W takim razie czekam :)