sivek4ever Napisano 31 Styczeń 2008 Napisano 31 Styczeń 2008 Witam wszystkich! Jakoś od dawna się przymierzałem żeby coś wrzucić na forum - no to wrzucam ;) Na początek jedna z postaci - projekt do gry typu casual. Jest ich kilka to postaram się wkrótce pokazać.
sivek4ever Napisano 1 Luty 2008 Autor Napisano 1 Luty 2008 Tortur: pędzelki ściągane chyba z conceptart.org - tak je testowałem :) Lewus: thx! zaraz dorzucę coś więcej :)
Krystian Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Tygrys w lisiej skórze..... błąd czy tak miało być?
sivek4ever Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 briz: no tygrys dziwny trochę - w czapce i garniturze hehehe... krystian: miał być w skórze z norek ale tak jakoś wyszło :)
sivek4ever Napisano 4 Luty 2008 Autor Napisano 4 Luty 2008 no to kolejna postać - a raczej parka - stare, dobre małżeństwo ;)
Levus Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Małżeństwo znowu nie takie stare:p Sympatyczne, nie ma co!:) Gratuluje topka:p pozdro! 1
sivek4ever Napisano 6 Luty 2008 Autor Napisano 6 Luty 2008 No to dorzucam jeszcze Raymonda Wyluuuzowany koleżka... ;) No to już raczej koniec z tej serii coby nie przynudzać :)
Mortom Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 świetne prace... nawet słonik na DigArcie doczekał sie DigArta dnia :) Czekam na więcej prac w twoim stylu :)
wink25 Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 No musze powiedzieć, że prace bardzo miłe dla oka, wesołe i lekkie dla duszy ;]. Szczególnie podobało mi sie stare dobre małżeństwo, choć jak to ktoś wspomniał nie takie stare ;]. Bardzo podoba mi sie tło do wszystkich obrazków, mógłbyś zapodać jakiś recept jak coś takiego se zrobić ;]. Dzieki. Pozdrawiam.
sivek4ever Napisano 8 Luty 2008 Autor Napisano 8 Luty 2008 Martom: dzięki! :) wink25: tło to po prostu zabawa brushami w Photoshopie - pędzelki udostępniał ktoś z użytkowników http://www.conceptart.org - warto tam zaglądać ;)
Coyote Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 wink25 zobacz topic Tortura o jego wipie do HOG on tam udostepnia te brushe którymi sivek narysował to tło ^^
kolegaalek Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 O a ja Ci juz na digarcie napisalem, ale tam tyle komentarzy, ze moglo zaginac w tlumie;) na prawde masz potencjal ale strzez sie tego burna i dodge'a (czy czegokolwiek tam uzywasz do cieniowania, moze bialego i czarnego) bo dodaje to pracy taki efekt "kiczu z okladki zeszytow szkolnych". Przypatrz sie obiektom wszedzie dookola Ciebie- biale bliki sa bardzo rzadkie, a cien zazwyczaj przejmuje barwe od otoczenia. Jesli tez wszystkie Twoje ludki sa na jakims tle, to powinienes dorobic refleksy koloru tego tla na postaciach bo tak troche wygladaja jak wklejone:} mam nadzieje, ze wezmiesz tych kilka slow zyciowego frustrata do serca;)
sivek4ever Napisano 9 Luty 2008 Autor Napisano 9 Luty 2008 Witam! No fakt - dużo w tych obrazkach jeszcze niedoskonałości - głównie z powodu szybkich terminów. A co do tła to jest ono wsadzone tylko na potrzeby pokazania postaci na forum. Każda postać była zrobiona z przezroczystym tłem i będzie wkładana na kilka różnie wyglądających teł w grze. Dlatego też nie ma żadnych refleksów tła :) A burn i dodge to też tylko z powodów szybkich terminów. Ale oczywiście biorę to do serca ;)
Rekomendowane odpowiedzi