Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich!

Jakoś od dawna się przymierzałem żeby coś wrzucić na forum - no to wrzucam ;) Na początek jedna z postaci - projekt do gry typu casual. Jest ich kilka to postaram się wkrótce pokazać.

sivek4evergingeror1.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Tortur: pędzelki ściągane chyba z conceptart.org - tak je testowałem :)

Lewus: thx! zaraz dorzucę coś więcej :)

Napisano
  • Autor

briz: no tygrys dziwny trochę - w czapce i garniturze hehehe...

krystian: miał być w skórze z norek ale tak jakoś wyszło :)

Napisano

Małżeństwo znowu nie takie stare:p

Sympatyczne, nie ma co!:)

Gratuluje topka:p

pozdro!

Napisano
  • Autor

No to dorzucam jeszcze Raymonda Wyluuuzowany koleżka... ;)

No to już raczej koniec z tej serii coby nie przynudzać :)

sivek4everpenguinraymonqx2.jpg

Napisano

świetne prace... nawet słonik na DigArcie doczekał sie DigArta dnia :)

Czekam na więcej prac w twoim stylu :)

Napisano

No musze powiedzieć, że prace bardzo miłe dla oka, wesołe i lekkie dla duszy ;]. Szczególnie podobało mi sie stare dobre małżeństwo, choć jak to ktoś wspomniał nie takie stare ;]. Bardzo podoba mi sie tło do wszystkich obrazków, mógłbyś zapodać jakiś recept jak coś takiego se zrobić ;]. Dzieki. Pozdrawiam.

Napisano

wink25 zobacz topic Tortura o jego wipie do HOG on tam udostepnia te brushe którymi sivek narysował to tło ^^

Napisano

O a ja Ci juz na digarcie napisalem, ale tam tyle komentarzy, ze moglo zaginac w tlumie;) na prawde masz potencjal ale strzez sie tego burna i dodge'a (czy czegokolwiek tam uzywasz do cieniowania, moze bialego i czarnego) bo dodaje to pracy taki efekt "kiczu z okladki zeszytow szkolnych". Przypatrz sie obiektom wszedzie dookola Ciebie- biale bliki sa bardzo rzadkie, a cien zazwyczaj przejmuje barwe od otoczenia. Jesli tez wszystkie Twoje ludki sa na jakims tle, to powinienes dorobic refleksy koloru tego tla na postaciach bo tak troche wygladaja jak wklejone:}

mam nadzieje, ze wezmiesz tych kilka slow zyciowego frustrata do serca;)

Napisano
  • Autor

Witam!

No fakt - dużo w tych obrazkach jeszcze niedoskonałości - głównie z powodu szybkich terminów. A co do tła to jest ono wsadzone tylko na potrzeby pokazania postaci na forum. Każda postać była zrobiona z przezroczystym tłem i będzie wkładana na kilka różnie wyglądających teł w grze. Dlatego też nie ma żadnych refleksów tła :)

A burn i dodge to też tylko z powodów szybkich terminów.

Ale oczywiście biorę to do serca ;)