Plastique Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Helo, Dziubie sobie taki projekcik po godzinach, na razie jeszcze alpha wip, przewiduje lekkiego flasha na grafikach i pozniej sporo zabawy z typo bo chciałbym to zrobić 'jak trzeba'. C&C i inne sugestie bardzo mile widziane :) Pozdrawiam, plasticzek
chveti Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Dla mnie bardzo fajne. Jedynie trochę mniejszy font bym dał w czerwonym pasku. Wektorki own czy skądś?
kamil.ochel Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Mnie się podoba, taki ożywczy. Jak najbardziej na +. Fajne kolorki i ładne wektorki Chveti jest dużo wektorów na vecteezy.com
arturro Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 niezle, czysto, schludnie, wyglada bardziej pro niz mniej :) natomiast uwazam ze nie pasuje do tematu.... flamenco dla mnie powinno bic cieplymi pikantnymi kolorami, dynamika, rytmem, tutaj tego nie ma. Czyli ze dobrze, ale do tego tematu juz gorzej. powodzenia
Knysha Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Aj, taki fajny splash, a pozniej gorzej :( - chodzi mi o typografie :)
hax0r Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Fakt flamenco gorący taniec ognisty za barwna ta strona jak na taki taniec :P Fotki Fotki Ładnie i schludnie jednak pusto nie ma na stronie obranego punktu na którym bym sie skupiał czy zainteresował , daj ciemne kolory czerń , czerwony , ogień ? :P i wektorki ;) Pozdrawiam
Gość User190 Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Splash ciekawy, później tak, jak ktoś wspomniał czcionka za duża w stosunku do reszty. Ogólnie nieźle, ale mam jednak mieszane uczucia :)
Plastique Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 chveti - wektorki w tym wypadku z biblioteki jakiejs, jak znajde skad to dam linka :) arturro - trafna uwaga, mam w zamiarze troche klimatu przeniesc poprzez animacje co nie zmienia faktu że teraz wygląda to troche "dentystycznie" knysha - no wlasnie typo :p szczerze to nic z tym nie robiłem, dalem ot tak. Bede to piłował mocno i pewnie tutaj na konsultacje powstawiam. Postawiłem sobie za zadanie zrobic dobre typo w tym projekciku w kazdym razie. hax0r - fajny drugi link, ogolnie ten "zadzior" ktory jest we flamenco chcialbym nie tylko kolorkiem uzyskac, bardziej czcionkami, może animacją. Ta pani ktora tam tanczy jest wbrew pozorom dosc spokojna osobą, żeby nie powiedzieć poukładaną. Na początku sobie założyłem że raczej bedzie jasno mimo tematyki, może będzie trudniej ale zobaczymy :) acha no i chce to przybrudzic jeszcze troche. M@ti - spoko, zajzyj jak walne jakis updejt, powinno sie wyklarowac :D
Knysha Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Postawiłem sobie za zadanie zrobic dobre typo w tym projekciku w kazdym razie. No to dobrze ;)
Plastique Napisano 4 Marzec 2008 Autor Napisano 4 Marzec 2008 helou, zdażyła się nocka wolna to zrobiłem niewielki progress: w tym tempie to do 2043r. sie chyba wyrobie ;)
polon Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 bardzo fajne jak dla mnie podstrony troche za duże, zresztą front też, nie wiem jak to wyjdzie, ale pewnie próbowałeś czerwone tło? ... menu ciekawe moze bardziej nasycić kolory w końcu Justyna czy Jarek? na powitalnej moze niesymetryczne te wzorki beda lepsze
sly Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 fajne projekty i wogóle.. kwiatowe elementy na topie.. ale proponowałbym prześledzić też tło tańca flamenco. może bardziej jakieś sztylety..? coś krzykliwego..? mniej stonowanego...(?) flamenco to - Krzyk.... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi