Gość Cornelius Scipio Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Mam przyjemność zaprezentować Wam pracę,którą wykonałem ostatnio w wolnym czasie.Projekt nie jest mojego autorstwa,ale troszkę odbiegłem od oryginału ;) Będę wdzięczny za wszelkie komentarze i konstruktywną krytykę :) Soft:Cinema 4D + Vray 1.0821 + PS Pzdr. Cornelius Scipio. P.S. Na szybko poprawiłem przejarany beton ;]
!Ewert Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Przepalone mówiłem już w wipie. a tak to fajne drzewka oliwne..;)
hax0r Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Ładne ale przepalone ;) kurka co by tutaj dodać było by ładne nie przepalone ? brakuje mi tutaj ostrości czegoś co przyciąga ;) przepalone jest no :P Pozdrawiam
grzegerz Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 ładne cornel ale woda mi sie za bardzo nie podoba bo powinna ladnie odbijac a jest wzburzona i niewiele odbija. a tak to ladnie przepalenie mi sie podoba
troglodyta Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Fajnie. Szkoda że odszedłeś od koloru wewnętrznej ściany bo na oryginale to dodaje trochę koloru i nawiązania do zewnętrza. Ale ogólnie git. Przepalenie też mi się podoba
Rekomendowane odpowiedzi