ciacho191 Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 Witam Panów (albo panie) mam znowu problem: maya mi nie działa:( instalowałem i 2008 i 8.0 i tak samo resetuje sie komp albo wyłancza się ekran menie kompfen: procek:Intel® Celeron® CPU 2.60GHz ram:1024MB karta graficzna: ATI Radeon HD 2600 XT AGP 512 mb
dlugasx Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 Witam Panów (albo panie) mam znowu problem: maya mi nie działa:( instalowałem i 2008 i 8.0 i tak samo resetuje sie komp albo wyłancza się ekran menie kompfen: procek:Intel® Celeron® CPU 2.60GHz ram:1024MB karta graficzna: ATI Radeon HD 2600 XT AGP 512 mb 1. sciagnij nowe drivery do chipsetu i grafiki 2. jak nie zadziala punkt pierwszy Ctr+Alt+Del i powylaczaj procesy z ktorych nie korzystasz, u mnie byl podobny problem z Seagate Personal Firewall, (wylaczylem go (dodam, ze miala pozwolenie na uruchommienie w konfiguracji firewall`a) i Maya`ka ruszyla) 3. jak masz kreconego proca problem moze sie pojawiac... wiec sprobuj wrocic do normalnego taktowania, sprawdz taktowanie pamieci...
ciacho191 Napisano 17 Luty 2008 Autor Napisano 17 Luty 2008 hurra działa zapomniałem ze podkrecilem taktowanie karty :P
bareja Napisano 17 Luty 2008 Napisano 17 Luty 2008 ciacho przestań solić beznadziejne posty. To któryś z kolei post pt. 'maya mi nie działa', 'maya mi sie tnie' etc...
Rekomendowane odpowiedzi