Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siemka wszystkim! Żyjecie tam jeszcze? ;P

Ale mi się zeszło...pomysł na obrazek powstał z pół roku temu, ale postać była krzywa i szczerze powiem-brzydka...

Teraz po jakimś miesiącu, dwóch przerwy postanowiłam ukończyć to cholerstwo...:

Tylko błagam NIC O NOSIE :D Nos mi zajał najwięcej czasu, a w koncu pracując na zoomie, nie zauważyła,że go poprostu...zapaćkałam...:D Trudno-będzie rozmyty-chrzanie to ;D:D:D

no dobra, małe poprawki i wyostrzenie nochala (ale na więcej sie nie namówie;P)

4maecs6.jpg

elficabpi2.jpg

elficabpi2.95b7ea8e30.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pewnie dziergałaś miękkimi pędzlami, mimo wszystko twarzyczka przyzwoicie wygląda.

Napisano

Wygląda przyzwoicie, ale czuć że przemęczone, szczególnie włosy, wyszły jak natapirowane , tważ wygląda bardzo ładnie, jak człowiek, ale nie można na niej wzroku zogniskować ;P ciężko się patrzy na nią bezpośrednio.

Napisano

po pierwsze za "miekko", po drugie usta nadal krzywiutke troche, i brody("jej" lewej czesci) jest wiecej niz tej po jej prawej....

nie jest zle i gdyby nie te pare bledow-ale juz nie poprawiaj bierz sie za nastepna:D

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

mały upik zrobiony:)

ale z tym nosem...jak go wyostrzam, to babka zaczyna wyglądać jak kon, wiec na razie jedynie lekko bardziej zaznaczone elementy-jakos mi tak pasuje z takim niewyraźnym noskiem-ona ma byc tak lekko niedopowiedziana, ma być jak by jedynie przewidzeniem;)

Napisano
  • Autor

hehe- widzę że wprost niezmiernie wam przypadło do gustu ;P :D:D:D

no ale okej-kubek zimnej wody sie artystom i domorosłym grafikom czasem przydaje;)

Napisano

Witam Dorotko, czyli tak, nic o nosie(który jest trochę za szeroki w środkowej części i nasada nosa troszkę zniekształcona) ok. nic o nim nie powiem. Nie masz wrażenia że usta są deczko nabrzmiałe a konkretnie górna warga, takie mam odczucie, ale mogę się mylić.Ładna dziewczyna(czyżby jakaś wersja auto?). To wszystko. O nosie nic nie było, tak jak prosiłaś. Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

hehe;P

okej, już nie będę poprawiać, bo mam zleconko na coś z zupełnie innej beczki (komiks będzie grany) mam sporo roboty, a jak znajdę troszkę czasu, to porobie jakieś kolejne babki (no i moze kiedys w życiu jakaś gwiazdeczka, chocby jedna, nad jakimś tematem mym zawisi;)), ale narazie dużo pracy i szkolenia technik...