purple Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 Siemka wszystkim! Żyjecie tam jeszcze? ;P Ale mi się zeszło...pomysł na obrazek powstał z pół roku temu, ale postać była krzywa i szczerze powiem-brzydka... Teraz po jakimś miesiącu, dwóch przerwy postanowiłam ukończyć to cholerstwo...: Tylko błagam NIC O NOSIE :D Nos mi zajał najwięcej czasu, a w koncu pracując na zoomie, nie zauważyła,że go poprostu...zapaćkałam...:D Trudno-będzie rozmyty-chrzanie to ;D:D:D no dobra, małe poprawki i wyostrzenie nochala (ale na więcej sie nie namówie;P)
OMAM Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 Pewnie dziergałaś miękkimi pędzlami, mimo wszystko twarzyczka przyzwoicie wygląda.
masz)rum Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 Wygląda przyzwoicie, ale czuć że przemęczone, szczególnie włosy, wyszły jak natapirowane , tważ wygląda bardzo ładnie, jak człowiek, ale nie można na niej wzroku zogniskować ;P ciężko się patrzy na nią bezpośrednio.
DaRoZ Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 po pierwsze za "miekko", po drugie usta nadal krzywiutke troche, i brody("jej" lewej czesci) jest wiecej niz tej po jej prawej.... nie jest zle i gdyby nie te pare bledow-ale juz nie poprawiaj bierz sie za nastepna:D pozdrawiam
purple Napisano 18 Luty 2008 Autor Napisano 18 Luty 2008 mały upik zrobiony:) ale z tym nosem...jak go wyostrzam, to babka zaczyna wyglądać jak kon, wiec na razie jedynie lekko bardziej zaznaczone elementy-jakos mi tak pasuje z takim niewyraźnym noskiem-ona ma byc tak lekko niedopowiedziana, ma być jak by jedynie przewidzeniem;)
noiprox Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 Bardziej podobała mi się jedna z wersji overpaintingowych ;)
purple Napisano 19 Luty 2008 Autor Napisano 19 Luty 2008 hehe- widzę że wprost niezmiernie wam przypadło do gustu ;P :D:D:D no ale okej-kubek zimnej wody sie artystom i domorosłym grafikom czasem przydaje;)
Krystian Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Witam Dorotko, czyli tak, nic o nosie(który jest trochę za szeroki w środkowej części i nasada nosa troszkę zniekształcona) ok. nic o nim nie powiem. Nie masz wrażenia że usta są deczko nabrzmiałe a konkretnie górna warga, takie mam odczucie, ale mogę się mylić.Ładna dziewczyna(czyżby jakaś wersja auto?). To wszystko. O nosie nic nie było, tak jak prosiłaś. Pozdrawiam.
purple Napisano 4 Marzec 2008 Autor Napisano 4 Marzec 2008 hehe;P okej, już nie będę poprawiać, bo mam zleconko na coś z zupełnie innej beczki (komiks będzie grany) mam sporo roboty, a jak znajdę troszkę czasu, to porobie jakieś kolejne babki (no i moze kiedys w życiu jakaś gwiazdeczka, chocby jedna, nad jakimś tematem mym zawisi;)), ale narazie dużo pracy i szkolenia technik...
Rekomendowane odpowiedzi