Kub@ Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 mam następujący problem, gdziekolwiek w programie ustawiam jakąś wartość po przecinku, ustawienie wraca do poprzedniego.. gdy natomiast zamienię ten przecinek na kropkę już jest ok... np gdy chcę zamienić 0,5 na 0,9 to nic sie nie dzieje... wraca samo na 0,5... gdy wstukam 0.9 jest ok, wartość wchodzi, kropka zamienia się na przecinek i ustawia się już poprawnie na 0,9. pod 32 bit jest normalnie. Pytanie gdzie to cholerstwo się zmienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Mnie zazwyczaj restert MAXa pomaga w takim przypadku ale rozumiem, że to się dzieje u Ciebie permanentnie nawet jak zrestartujesz kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 19 Luty 2008 Autor Share Napisano 19 Luty 2008 ehh niestety tak.. niby nic takiego ale strasznie wkurza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 W angielskiej wersji jest tylko wartosc po . przecinek nie dziala :) Tutaj problem jest poprostu w jednostkach angielskich i trzeba sie przyzwyczaic :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi