Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po raz pierwszy zrobiłem ludzką głowę ,wszystko będzie jeszcze "sculptowane" ale chciałem zapytać czy dobrze sie do tego zabieram :

bf3e6f7ecfcffd0fm.jpg

7eef885b5903b7f9m.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Oczy za małe i za daleko od siebie, poza tym nos za chudy przy czole, a usta tragiczne...........(...)

I na przyszłość w organice unikaj trójkątów.

Napisano

Maykel zuwazylem ze ostatnio miewasz jakies problemy ze swoja osoba, wizyta w poradni dobrze ci zrobi

Napisano

gasciu takie teksty to do tatusia wystosuj, albo cioci z Radomia. Zauwazyc to Ty se mogles, wlosy na swym lonie.

Napisano

pfff twoj poziom inteligencji jest rowny 0 wiec nie mam zamiaru z toba dyskutowac bo jeszcze sie zabardzo podniecisz i ci stanie... rozrusznik

P.S Nie mam tatusia a cioci w Radomiu tymbardziej :)

Napisano
gasciu takie teksty to do tatusia wystosuj, albo cioci z Radomia. Zauwazyc to Ty se mogles, wlosy na swym lonie.

hehe ale luzak

co do twarzy to nos kiepsko wyszedl i troche kosmite przypomina, ale pracuj pracuj :)

Napisano

no to sie posmialismy... gdybym sie rozwinal to by mnie twoj nieletni kochanek zablokowal, wiec wybacz, ale pozostawie swoJOM elekwencje na inne okazje :-) koszaUku opaUku.

Napisano

Taki stary a taki glupi :)

peace !

Jak na pierwsza glowe to niezle niezle, pracuj dalej a bedzie git !

Oi !

Napisano

LOL, przestańcie bo to po prostu żałosne... A co do mojej krytyki. to nir przeczytałem treści pierwszego posta, a poza tym człowiek uczy się na błędach...

Napisano
  • Autor

Update po małym sculpcie ,co sadzicie :

4fae0ec63b898348m.jpg

25df79d9cb73c499m.jpg

W sumie trochę poszedłem w całkiem inną stronę ,ale jeżeli trzeba nie szczędźcie mi krytyki ,ona daje mi najwięcej motywacji.

Napisano

moim skromnym, to wez sobie jakis wzorcowy model i zacznij go 'obudowywac' swoja siatka. Silo ma taka opcje, Maya tak potrafi i wiele innych programow pewnie tez. Robisz takie same bledy jak 1000 ludzi przed Toba, wiec nie ma co krytykowac :/ Jak zaczniesz 'obudowywac' model wzorcowy to nie bedziesz latal w pustej przestrzeni, wiec szybciej sie nauczysz jak to wszystko idzie, jak sie laczy itd. Powodzenia.

Napisano
  • Autor

A skąd wziąć taki wzorcowy model?

Robie na blenderze ,i jak sie owa opcja nazywa ?

dzięki za poradę.

Napisano

a nie wiem, w kazdym programie inaczej, zapytaj Blenderowcow moze tam tez jest taka opcja - scislej, chodzi o to, zeby przyklejalo Ci sie do siaty innego modelu wszystko co robisz. W kazdym razie znam Silo i Maya, wiec Ci nie pomoge.

Jesli chodzi o wzorcowy model z ladna siatka to uderz do kolegow z forum personalnie lub wrzuc posta z zapytaniem o namiary na takowy - moze sie ktorys zlituje ;)

Napisano

nie do konca o to mi chodzilo :/ Wejdz sobie na stronke Silo: http://nevercenter.com/videos/

i zobacz jak gosciu tworzy nowe poligony, przemieszczajac sie po siatce innego obiektu. Nie moge Ci wskazac dokladnie ktory to film bo mi sie QT pier... zawiesza znaczy ;) W kazdym razie masz to pokazane na tej stronce - ta rozwarta japa z czerwonOM siatkOM ;P