Napisano 20 Luty 200817 l Po raz pierwszy zrobiłem ludzką głowę ,wszystko będzie jeszcze "sculptowane" ale chciałem zapytać czy dobrze sie do tego zabieram :
Napisano 20 Luty 200817 l Oczy za małe i za daleko od siebie, poza tym nos za chudy przy czole, a usta tragiczne...........(...) I na przyszłość w organice unikaj trójkątów.
Napisano 20 Luty 200817 l jak na pierwszy raz to super. Nie sluchaj tych zblazowanych ludzikow, geniuszy k..wa... popraw siate na podstawie tego watku i bedzie git: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34695
Napisano 20 Luty 200817 l Maykel zuwazylem ze ostatnio miewasz jakies problemy ze swoja osoba, wizyta w poradni dobrze ci zrobi
Napisano 20 Luty 200817 l gasciu takie teksty to do tatusia wystosuj, albo cioci z Radomia. Zauwazyc to Ty se mogles, wlosy na swym lonie.
Napisano 20 Luty 200817 l pfff twoj poziom inteligencji jest rowny 0 wiec nie mam zamiaru z toba dyskutowac bo jeszcze sie zabardzo podniecisz i ci stanie... rozrusznik P.S Nie mam tatusia a cioci w Radomiu tymbardziej :)
Napisano 20 Luty 200817 l gasciu takie teksty to do tatusia wystosuj, albo cioci z Radomia. Zauwazyc to Ty se mogles, wlosy na swym lonie. hehe ale luzak co do twarzy to nos kiepsko wyszedl i troche kosmite przypomina, ale pracuj pracuj :)
Napisano 20 Luty 200817 l no to sie posmialismy... gdybym sie rozwinal to by mnie twoj nieletni kochanek zablokowal, wiec wybacz, ale pozostawie swoJOM elekwencje na inne okazje :-) koszaUku opaUku.
Napisano 20 Luty 200817 l Taki stary a taki glupi :) peace ! Jak na pierwsza glowe to niezle niezle, pracuj dalej a bedzie git ! Oi !
Napisano 21 Luty 200817 l LOL, przestańcie bo to po prostu żałosne... A co do mojej krytyki. to nir przeczytałem treści pierwszego posta, a poza tym człowiek uczy się na błędach...
Napisano 21 Luty 200817 l Autor Update po małym sculpcie ,co sadzicie : W sumie trochę poszedłem w całkiem inną stronę ,ale jeżeli trzeba nie szczędźcie mi krytyki ,ona daje mi najwięcej motywacji.
Napisano 21 Luty 200817 l moim skromnym, to wez sobie jakis wzorcowy model i zacznij go 'obudowywac' swoja siatka. Silo ma taka opcje, Maya tak potrafi i wiele innych programow pewnie tez. Robisz takie same bledy jak 1000 ludzi przed Toba, wiec nie ma co krytykowac :/ Jak zaczniesz 'obudowywac' model wzorcowy to nie bedziesz latal w pustej przestrzeni, wiec szybciej sie nauczysz jak to wszystko idzie, jak sie laczy itd. Powodzenia.
Napisano 21 Luty 200817 l Autor A skąd wziąć taki wzorcowy model? Robie na blenderze ,i jak sie owa opcja nazywa ? dzięki za poradę.
Napisano 21 Luty 200817 l a nie wiem, w kazdym programie inaczej, zapytaj Blenderowcow moze tam tez jest taka opcja - scislej, chodzi o to, zeby przyklejalo Ci sie do siaty innego modelu wszystko co robisz. W kazdym razie znam Silo i Maya, wiec Ci nie pomoge. Jesli chodzi o wzorcowy model z ladna siatka to uderz do kolegow z forum personalnie lub wrzuc posta z zapytaniem o namiary na takowy - moze sie ktorys zlituje ;)
Napisano 21 Luty 200817 l nie do konca o to mi chodzilo :/ Wejdz sobie na stronke Silo: http://nevercenter.com/videos/ i zobacz jak gosciu tworzy nowe poligony, przemieszczajac sie po siatce innego obiektu. Nie moge Ci wskazac dokladnie ktory to film bo mi sie QT pier... zawiesza znaczy ;) W kazdym razie masz to pokazane na tej stronce - ta rozwarta japa z czerwonOM siatkOM ;P