Kronos Napisano 20 Luty 2008 Napisano 20 Luty 2008 Witam ponownie :) Czas zamieścić jakąś prackę, tym razem autko pt. Citroen C2 Sport. Niestety nie starczylo cierpliwości na wnętrze. Modelowane i renderowane w Blenderze. Wszelkie komentarze jak zawsze mile widziane :) pozdrawiam -Kronos
JohnZi Napisano 20 Luty 2008 Napisano 20 Luty 2008 model wyglada na gladki:) co mi sie nie podoba to cienie... za ostre. Autko troszke za ostre jak na zdjecie w tle:)
hcpiter Napisano 20 Luty 2008 Napisano 20 Luty 2008 Niezle niezle poka siatke jak mozesz :) Boczna szyba troszke odstaje jakoscia pozdro
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Ha! No to trafiles w moja dziedzine tym autem.. i pasje. Wywal seryjne opony czy sportowe i zaloz wyczynowego slicka albo medie. Cos mi przedni gril nie pasuje ale moze takie ujecie. Mapowanie super! Tylko dorob klatke, siedzenie ai pare bebechow bo tak to dziwnie wyglada - choc uwazam ze skutecznie to zamaskowales - szyby rzeczywiscie sprawiaja wrazenie ze swiatlo na tyle sie odbija ze nie widac nic do srodka. Mozna by zrobic w wersji na Rajd Cypru - wtedy mozna na szyby narzucic lustrzanke i srodek mozna sobie darowac ;> Widze, ze Blender daje duuuuuze mozliwosci - czas o nim pomyslec... :)
Razi91 Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Na tle te zdjęcie jest za blade (zwiększ nasycenie barw). Ale ogólnie nieźle:D
mowicz Napisano 21 Luty 2008 Napisano 21 Luty 2008 Wyglada ladnie, faktycznie cien moze troche osrty. LEcz to juz szczegoly :)
Kronos Napisano 23 Luty 2008 Autor Napisano 23 Luty 2008 Dzieki wszystkim za komentarze i ciesze się że generalnie się podoba :) bardzo prawdopodobne ze zrobie maly update niedlugo... taki szlif ;) Niezle niezle poka siatke jak mozesz :) moge ;) pozdrawiam -Kronos
JohnZi Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 przy takiej siatce, miejscami na pewno nie bedzie prosto:)
WIERZBA Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Modelik wypas , trochę do poprawy cienie i wydaje mi się , że lekko mocnieszy refleks lub specular na lakierze karoserii może dopełniło by całość .
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Siatka jest ok - autko jest strasznie w kantke zaprojektowane. Chcialbym jakis render tylu :)
Predator Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 przy takiej siatce, miejscami na pewno nie bedzie prosto:) Gdyby nie pokazal siatki nie bylo by gadania o nie prostych miejscach ;), renderek w takiej formie jak pokazal bynajmniej ich nie uwydatani :). Wiec niema co tam sie szarpac :).
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Predator masz racje!! Co tam siatka!. Efekt wazny!!! :)
BLADE Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 ładnie :) pytanko... czym renderowałeś? yafray? kerkythea? czy innym?
Kronos Napisano 23 Luty 2008 Autor Napisano 23 Luty 2008 ładnie :) pytanko... czym renderowałeś? yafray? kerkythea? czy innym? Blender Internalem :) pozdrawiam -Kronos
Rekomendowane odpowiedzi