Napisano 12 Kwiecień 200816 l tlo niejest lepsze bo jest biale i odbijaja sie na szkle niebieskie niewiadomo skad kolory :P
Napisano 13 Kwiecień 200816 l Autor Teraz powinno być o.k. p.s. te szkło jest samo z siebie niebieskie :] Dobra, czas to skończyć. Pierwsza pracka z v-ray beta for maya i pierwsza pracka z v-ray wogóle po b. długim czasie, więc chyba nie jest źle. Następna będzier lepsza:] Zrobie jeszcze jakiś większy render, może jeszcze jakiś z innego kadru i THE END
Napisano 15 Kwiecień 200816 l To wrescie renderujesz w mentalu czy vray? Raz sie zapierales ze w vrayu gdy i tak w poscie pisales o FG teraz znow FG wiec sie pytam wrescie w czym to robisz?
Napisano 15 Kwiecień 200816 l w mentalu byc niemoze bo uzywa suna :P ale sam juz on namieszal :P edit :P w tym samym czasie.
Napisano 17 Kwiecień 200816 l Autor To teraz już bez mieszania: renderw dużej rozdzielce: Jeszcze tylko poprawić i kończę. Muszę skończyć do niedzieli.
Napisano 17 Kwiecień 200816 l w mentalu byc niemoze bo uzywa suna :P ale sam juz on namieszal :P edit :P w tym samym czasie. yyyy że co??? to niby w mentalu nie ma suna? :P
Napisano 17 Kwiecień 200816 l No wiec: - te "sciereczki" to bym chyba usunal z foteli :) - jak dla mnie to te poduszki na fotelach w ogole nie pasuja, lepiej jakby tam byla ladna miekka poducha ze skory - troche za pusto, za duzo wazonikow... moze jkakies rosliny? - popracuj nad materialem firan Ogolnie to sie czepiam :) ale jak juz robisz jakis obiekt to staraj sie tak dlugo go dziubac az Ci sie spodoba (detal) pozdr
Napisano 18 Kwiecień 200816 l Autor Hehe, nie poddałem się tylko do końca weekendu muszę to skończyć, potem długo nie będę miał czasu :) Dzięki za pomoc, dodam poprawki.
Napisano 20 Kwiecień 200816 l Autor Może dorobię jakieś roślinki, narazie nie wiele zmieniłem. Firanka jest dziwn, ale będzie taka jak na obrazku w załączniku.
Napisano 20 Kwiecień 200816 l nawet nieźle Ci to wychodzi, nie podoba mi się zielony materiał sofy i na zasłonce jakiś syf powstał btw od rana jest nowa beta vraya, liczyłem na trochę większy upgrade ale dobre i to :) za niedługo założe podobny wątek i też będę męczył vraya i majkiszona :D tylko na licence czekam znowu :/
Napisano 20 Kwiecień 200816 l Autor Nowa beta:]:]:] nareszcie Zaraz pociągnę :D Na sofie brzydki kolor czy materiał? Firanka już poprawiona.będzie słabo widoczna, ale bez czarnych śladów. pod linuxa bety jeszcze nie ma:(
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Autor Może nie jest idealne, ale przypomniałem sobie vray-a. To chyba koniec.
Napisano 21 Kwiecień 200816 l jest kilka rzeczy do ktorych sie mozna przyczepic ale jak koniec to do Final Works z tym :P
Napisano 21 Kwiecień 200816 l IMO przesadziłeś z kolorami (tu zielony tam niebieski do tego czarny - hmm...) Dziwnie wyglądają obok siebie 2 style mebli (materiał, i designe sie nie zgadza) Tex na zielonym nie wygląda najlepiej.
Napisano 25 Kwiecień 200816 l Autor Final Works sobie odpuszcze raczej, bo nie jest tak dobre :p te scene zowe juz taka jaka jest, kiedy dostane nowa bete zaczne inna wizke, moze w tym samym watku. Dzieki za komenty i sorry za brak PL znakow.