Napisano 25 Luty 200817 l Temat miał być perfidny a wyszedł jak zwykle :P A tak gwoli ścisłości: "Armada w różnych językach oznacza zgromadzenie okrętów wojennych lub cywilnych statków, jachtów itp." Statki nie koniecznie pływające. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni Nagrody: * Wybór kolejnego tematu * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 30 SESJI: 2.03.2008 godz. 23:59. SONDA: od 3 do 6.03.2008 (3 dni)
Napisano 27 Luty 200817 l no to dajesz Ortheza i reszta tez sie nie obijac Panie Łukaszu drogi .... jak tu sie nie zniechęcić przy takiej pracce
Napisano 28 Luty 200817 l Autor no i bardzo wysmienita propozycja obiektywnie musze stwierdzic ze prawie tak piekna jak moja :P
Napisano 28 Luty 200817 l Łukasz: puste miejsce w środku pracy wygląda niemal zawsze nie cacy. Ale pewnie o tym wiesz :) Reszta bardzo ładna.
Napisano 28 Luty 200817 l Zacne prace panowie! A to moja wizja Armady. Ten "ruch" nie wyszedł tak jak chciałem. No cóż dopiero sie uczę, może następnym razem będzie lepiej...
Napisano 28 Luty 200817 l Autor SzU: Wiem wiem tylko nie zawsze pamietam w trakcie malowania :P Zwlaszcza jak zaabsorbuje mnie dlubanie sss na zaglach. A tutaj poszedlem na zywioł i kompozycja niezbyt przemyslana wyszla. No i tam wcale nie jest pusto - tam sa coraz mniejsze stateczki tylko je malowalem duzym pędzlem i ich nie widac :P Regnar: Nie no dobrze wyszedl moblur, czuc skale ,moze tylko ten najdalszy statek za bardzo pochylony ku ziemi. Kompozycja sie podoba i jest git ogolnie.
Napisano 28 Luty 200817 l Kurczaczki fajne macie te stateczki . . . a to moja wersja: niestety na resztę zbrakło czasu ... (prawdopodobnie zaginęli gdzieś po drodze ;).) //Pozdr.
Napisano 28 Luty 200817 l Łukasz - fajna gama! Podoba mnie się ;) leszek - zebyś tak wszystko malował :D Ogólnie widzę, że pospolite ruszenie, więc i ja dołączę- f-14' ki :
Napisano 29 Luty 200817 l można sie wysilac wysilać a z pewnymi osobami sie nawet nie zrówna .... mówie tu np o mr.jaskólskim :P
Napisano 29 Luty 200817 l Inspiracja Final Fantasy IX taki kolorowy klimat i pozytywna atmosfere chciałem oddać. Regnar: Mogłoby być niezłe, weź przysiądz do tego jeszcze :)
Napisano 1 Marzec 200817 l fajne spedy są tu... Dla treningu sprobowałem namalować moja wizie armady.
Napisano 1 Marzec 200817 l eh miałem tyle zapału do pracy i nawet wstępnie coś naskrobałem ale gdy zobaczyłem pierwsze prace pomyślałem ze lepiej pocwiczę i wrzucę coś innym razem ;]
Napisano 1 Marzec 200817 l Autor napisalem dosc dlugi wywod ale mi sie reklama z powyzszego postu wcisnela jakims cudem i wszytko poszlo sie tego ... w niepamiec. to tylko wrzuce 2spida: ortheza: swietne to
Napisano 2 Marzec 200817 l Albo i mały Put-in ;) no fajne podejscie. Łukaszu- mobilizujesz do dzialania, rowniez mysle nad drugim speed' em
Napisano 2 Marzec 200817 l Autor selfu: no to dajesz do polnocy masz czas :) tylko zmaluj cos epickiego i z rozmachem raczej setki niz dziesiatki statkow dobrze by pasowalo do tematu
Napisano 2 Marzec 200817 l fajne pracki...wręcz super:) nigdy nie myslałem ,ze 1,5h to tak dużo....ale na kolor już nie starczyło:(
Napisano 2 Marzec 200817 l o rany, ale pojechaliscie z tematem :O no nic ale proboje :) tak z godzinke spokojnie zeszlo :
Napisano 2 Marzec 200817 l ładnie ładnie Panowie:) ja też spróbuję swoich sił... udało mi się wygospodarować te 1,5h wolnego czasu (którego mam coraz mniej) i przedstawiam wam moją propozycję "Armady":
Napisano 2 Marzec 200817 l ech..moj tablet pokryla tak gruba warstwa kurzu, ze myslalem ze juz nie ruszy... no taki na rozruch...az glupio troche wrzucac...godzina
Napisano 2 Marzec 200817 l Autor 30 TSP uwazam za zamkniety dzieki wszystkim za udział dzis jeszcze oddam wladze w rece ludu :) pozdrowy
Napisano 2 Marzec 200817 l probowalem ale nie dalem rady ... za to przy nastepnej okazji sie wykaze :D chyba, ze temat bedzie naprawde wsciekly :D