Łukasz Jaskólski Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Temat miał być perfidny a wyszedł jak zwykle :P A tak gwoli ścisłości: "Armada w różnych językach oznacza zgromadzenie okrętów wojennych lub cywilnych statków, jachtów itp." Statki nie koniecznie pływające. Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni Nagrody: * Wybór kolejnego tematu * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 30 SESJI: 2.03.2008 godz. 23:59. SONDA: od 3 do 6.03.2008 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 bajer temacik :) moze wkoncu wyjdzie mi jakis SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 27 Luty 2008 Autor Share Napisano 27 Luty 2008 no to dajesz Ortheza i reszta tez sie nie obijac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 no to dajesz Ortheza i reszta tez sie nie obijac Panie Łukaszu drogi .... jak tu sie nie zniechęcić przy takiej pracce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 28 Luty 2008 Autor Share Napisano 28 Luty 2008 :) w takim razie moja pracka bedzie poza konkursem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 e tam, wcale nie jest taka piekna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 28 Luty 2008 Autor Share Napisano 28 Luty 2008 no i bardzo wysmienita propozycja obiektywnie musze stwierdzic ze prawie tak piekna jak moja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 otototo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 lepsza ;] ________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 28 Luty 2008 Autor Share Napisano 28 Luty 2008 ja tu wietrze jakis spisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Łukasz: puste miejsce w środku pracy wygląda niemal zawsze nie cacy. Ale pewnie o tym wiesz :) Reszta bardzo ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Zacne prace panowie! A to moja wizja Armady. Ten "ruch" nie wyszedł tak jak chciałem. No cóż dopiero sie uczę, może następnym razem będzie lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 28 Luty 2008 Autor Share Napisano 28 Luty 2008 SzU: Wiem wiem tylko nie zawsze pamietam w trakcie malowania :P Zwlaszcza jak zaabsorbuje mnie dlubanie sss na zaglach. A tutaj poszedlem na zywioł i kompozycja niezbyt przemyslana wyszla. No i tam wcale nie jest pusto - tam sa coraz mniejsze stateczki tylko je malowalem duzym pędzlem i ich nie widac :P Regnar: Nie no dobrze wyszedl moblur, czuc skale ,moze tylko ten najdalszy statek za bardzo pochylony ku ziemi. Kompozycja sie podoba i jest git ogolnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Kurczaczki fajne macie te stateczki . . . a to moja wersja: niestety na resztę zbrakło czasu ... (prawdopodobnie zaginęli gdzieś po drodze ;).) //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Łukasz - fajna gama! Podoba mnie się ;) leszek - zebyś tak wszystko malował :D Ogólnie widzę, że pospolite ruszenie, więc i ja dołączę- f-14' ki : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 można sie wysilac wysilać a z pewnymi osobami sie nawet nie zrówna .... mówie tu np o mr.jaskólskim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stHEAD Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Inspiracja Final Fantasy IX taki kolorowy klimat i pozytywna atmosfere chciałem oddać. Regnar: Mogłoby być niezłe, weź przysiądz do tego jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 stHEAD hehehe chyba mi sie już regulaminowy czas skończył :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhcic Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 fajne spedy są tu... Dla treningu sprobowałem namalować moja wizie armady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 tera moja kolej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpulka Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 eh miałem tyle zapału do pracy i nawet wstępnie coś naskrobałem ale gdy zobaczyłem pierwsze prace pomyślałem ze lepiej pocwiczę i wrzucę coś innym razem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 napisalem dosc dlugi wywod ale mi sie reklama z powyzszego postu wcisnela jakims cudem i wszytko poszlo sie tego ... w niepamiec. to tylko wrzuce 2spida: ortheza: swietne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 kurde wyglada jak walkery z gwiezdnych wojen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 troszkę insze podejscie do tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 2 Marzec 2008 Autor Share Napisano 2 Marzec 2008 to chyba młody dżordż b. fajna idea :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Albo i mały Put-in ;) no fajne podejscie. Łukaszu- mobilizujesz do dzialania, rowniez mysle nad drugim speed' em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 2 Marzec 2008 Autor Share Napisano 2 Marzec 2008 selfu: no to dajesz do polnocy masz czas :) tylko zmaluj cos epickiego i z rozmachem raczej setki niz dziesiatki statkow dobrze by pasowalo do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon[PL] Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 fajne pracki...wręcz super:) nigdy nie myslałem ,ze 1,5h to tak dużo....ale na kolor już nie starczyło:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 o rany, ale pojechaliscie z tematem :O no nic ale proboje :) tak z godzinke spokojnie zeszlo : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 ładnie ładnie Panowie:) ja też spróbuję swoich sił... udało mi się wygospodarować te 1,5h wolnego czasu (którego mam coraz mniej) i przedstawiam wam moją propozycję "Armady": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 no thaliooon epickie nie powiem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 ech..moj tablet pokryla tak gruba warstwa kurzu, ze myslalem ze juz nie ruszy... no taki na rozruch...az glupio troche wrzucac...godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 2 Marzec 2008 Autor Share Napisano 2 Marzec 2008 30 TSP uwazam za zamkniety dzieki wszystkim za udział dzis jeszcze oddam wladze w rece ludu :) pozdrowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 probowalem ale nie dalem rady ... za to przy nastepnej okazji sie wykaze :D chyba, ze temat bedzie naprawde wsciekly :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi