Gość guymariano Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 zrobiony dla odpoczynku od samochodow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 He, he, to chyba plemnik z Azji ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Raczej z Księżyca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 zrob jeszcze kilka mln takich plemnikow i jedna wielka komorke jajowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 zrób go w samochodzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 hehe, co on taki smutny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 a ja bym go umiescił w kondomie i nazwal scene \"Zaginiony w akcji\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 ehhh widac ze v-ray lol:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 przeostrzyłeś! i przyciąć z lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Jak dla mnie to gdyby odrąbać mu łapki to będzie wyglądał jak kuzyn wormiaków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 heheheh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość guymariano Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 co to sa wirmiaki? dzieki za komentarze, bardzo mi sie przydadza przy animacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Pewnie chodziło mu o wormsy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 A może zrobić z tego girkę: Plemnikomsy[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Fajny. Tylko nieco smutny... może to dlatego że ma taki krótki ogonek. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 jak to ma być anima, to może zrób jakieś czarne charaktery; środki plemnikobójcze które będą go scigać 8]. takie w garniakach i w ogule 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość guymariano Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 tematem animacji bedzie wyscig plemnikow do komorki jajowej i na tej podstawie bede budowal akcje.plemniki oczywiscie beda rozne tak jak rozni sa ludzie.w kazdym z nich bedzie przejaskrawiona jakas cechacharakteru , sposobu bycia,pogladow na swiat dzieki czemu beda symbolizowaly rozne typy ludzi.nie mam jeszcze zakonczenia , ale mysle ze dzieki waszym wpisom na cos wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 hehe, już to widzę oczami wyobraźni :D oglądał ktoś może otwarcie supermarketu w wykonaniu kabaretu \"Ani Mru Mru\" ?? tam był właśnie taki wyścig :D jeżeli też uda ci się osiagnąć taką dawkę humoru, to ja się już nie mogę doczekać tej animacji :) pozdrawiam [piwo] P.S. Pussik, fajny avatar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi