Napisano 18 Styczeń 200421 l zrob jeszcze kilka mln takich plemnikow i jedna wielka komorke jajowa :D
Napisano 19 Styczeń 200421 l Jak dla mnie to gdyby odrąbać mu łapki to będzie wyglądał jak kuzyn wormiaków :D
Napisano 19 Styczeń 200421 l co to sa wirmiaki? dzieki za komentarze, bardzo mi sie przydadza przy animacji
Napisano 19 Styczeń 200421 l Fajny. Tylko nieco smutny... może to dlatego że ma taki krótki ogonek. ;)
Napisano 21 Styczeń 200421 l jak to ma być anima, to może zrób jakieś czarne charaktery; środki plemnikobójcze które będą go scigać 8]. takie w garniakach i w ogule 8).
Napisano 21 Styczeń 200421 l tematem animacji bedzie wyscig plemnikow do komorki jajowej i na tej podstawie bede budowal akcje.plemniki oczywiscie beda rozne tak jak rozni sa ludzie.w kazdym z nich bedzie przejaskrawiona jakas cechacharakteru , sposobu bycia,pogladow na swiat dzieki czemu beda symbolizowaly rozne typy ludzi.nie mam jeszcze zakonczenia , ale mysle ze dzieki waszym wpisom na cos wpadne
Napisano 21 Styczeń 200421 l hehe, już to widzę oczami wyobraźni :D oglądał ktoś może otwarcie supermarketu w wykonaniu kabaretu \"Ani Mru Mru\" ?? tam był właśnie taki wyścig :D jeżeli też uda ci się osiagnąć taką dawkę humoru, to ja się już nie mogę doczekać tej animacji :) pozdrawiam [piwo] P.S. Pussik, fajny avatar :)