zonk Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 brumugun: Daj spokoj z tym zbrushem... Modelik coraz lepiej wyglada, czekam na update'y ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 brumugun zonk dobrze mówi w zbrushu każdy wyśmiga fajną gębę za to w maxie/wingsie to trzeba się trochę namęczyć ale przynajmniej modelowanie poćwiczysz. Dajesz go dajesz. Mój superman wygląda na razie tak, włosy wiem porażka a z detalem twarzy się jeszcze wstrzymam bo dziadka nie chcę z niego zrobić ale tak nie zostawię przecież bo detal musi być. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 Witam!! o fak takie oczekiwanie, ze troche sie wstydze wrzucac model ale dzisiaj cos napewno wrzuce bede chcial skonczyc... Coin-->dopisany a wasze modeliki sa super :) Tomala-->rewelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Tomala -> cool A tymczasem update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 Witam!! brumugun--> super !! ok no to teraz ja... i co nie warto bylo tak czekac :( jak pewnie widac to jeszcze nie koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 No jako superman to trochę nie za bardzo wygląda, ale mój wcale nie wygląda lepiej, a nawet gorzej.. :D Zmarszczkę wychodzącą od nosa mógłbyś mniej widoczną zrobić. Ale po za tym i tak mi się podoba. Czekam na updaty ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 brumugun: Twojemu doprawic wasy i bedzie Walesa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 brumugun jest coraz lepiej już wygląda jak rasowy superman :) jeszcze uszy jakieś mu zrób ;) Nielot no wreszcie wrzuciłeś, bardzo ładna główka chociaż czegoś jej brakuje żeby wyglądała jak klasyczny superman. Na wszystkich oglądanych przeze mnie refkach supermena a także na tych które Ty pokazałeś superman ma wyraźnie uwydatnioną żuchwę i potężnie zbudowaną twarz w porównaniu do góry głowy. W Twoim modelu twarz trochę ginie przy ogromie czoła tak ja to widzę ale być może jest to zamierzone. Tak czy inaczej jest super. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 To ja wrzucam postęp mojego modelu, oprócz tego co widać, zmieniłem trochę żuchwe po bokach i kość policzkową z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 Witam!! dzieki za komantarze :) to jest narazie poczatek glowa jeszcze nabierze (?) charakteru :) gawel72-->fajnie... Tomala-->dzieki za komentarz, spoko sami chcieliscie zebym wrzucil ;) supermenek nabierze charakteru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzyt Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Witam Tez chcialbym przystapic do bitwy :), moja wstepna propozycja, na razie bez szyi, karku, no i wlosow, dojdzie jeszcze detaling. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 zgrzyt--> dopisany :) fajny superman :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 zgrzyt - super główka, ale chyba niekoniecznie superman ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzyt Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 briz moze masz racje, trzeba bedzie rozgladnac sie za referkami :), chcialem zeby moj model odbiegal od tego znanego z roli reeve'a, ale za bardzo poszedlem w swoje klimaty :), znalazlem cos takiego i bede sie tego trzymal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Zgrzyt świetna refka ta pierwsza, upodobnij do niej model i będzie super. Nielot świetne, jeszcze fryzurkę bardziej supermenową zrób i mamy supermana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 no nielot gitara wychodzi ! Tylko bardziej go upodobnij do tego super boja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Witam, mozna sie dolaczyc ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 O super zonk nawet znak na klacie wymodelowałeś, jeszcze fryzurką zrób ;) Mały updejcik, wymodelowałem całego ale że robimy max bust to pokazuję bust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzyt Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Tomala fajnie to wszystko ogarnales, super wychodzi. ponizej moj model na podstwaie referki (pierwsza z lewej ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Ło ja identyczny jak na refce, suuuper zgrzyt, jestem pod wrażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 to i ja cos wrzuce, wczesny wipek fajnie wam idzie, widze sporo fajnych glowek zgrzyt super, jeszcze dorzuc jakies włoski i bedzie gitara ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 zgrzyt fajnie wyszlo, jesli mozesz to podrzuc sama referke, i jescze zrodlo skad ja wziales, bo ciekaw jestem czy nie ma takich wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Zgrzyt -> najs, tylko nos niepodobny, hmm lagodniejsze przejscie zrob od bocznych "platkow" ku gorze , poka siatke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzyt Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 thx panowie Adek_CG referka pochodzi z ksiazki: "Mythology: The DC Comics Art of Alex Ross" referka a tu siatka: pzdr zgrzyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Zacząłem włosy i pozmieniałem minimalnie parę rzeczy na twarzy + dwie dziury na czole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 gawel72 -> Chyba "linia szczęki" idzie za mocno w góre i jeszcze cale czoło i oczy, bym przesunal do przodu, tak gdzieś nad okolice gornej wargi. Update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 brumugun - jak narazie twój model najbardziej podobny do Supermen'a ładny model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 maly up' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 piękne modele panowie gawel72 popraw troszeczkę nos a będzie genialnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 prawie bym przegapił taki fajny battle - mam nadzieję że jeszcze chwilę będzie trwał bo wyjeżdżam na weekend i mogę tylko wrzucić szybkiego wipka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Mały dosłownie pięciominutowoprzedwyjazdowy update - widzę że zainteresowanie tym battlem spadło zupełnie, ale i tak sobie podłubię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 zmienilem troche koncepcje i zrobilem na podstwie innego konceptu;) takie o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi