Napisano 4 Marzec 200817 l brumugun: Daj spokoj z tym zbrushem... Modelik coraz lepiej wyglada, czekam na update'y ;]
Napisano 4 Marzec 200817 l brumugun zonk dobrze mówi w zbrushu każdy wyśmiga fajną gębę za to w maxie/wingsie to trzeba się trochę namęczyć ale przynajmniej modelowanie poćwiczysz. Dajesz go dajesz. Mój superman wygląda na razie tak, włosy wiem porażka a z detalem twarzy się jeszcze wstrzymam bo dziadka nie chcę z niego zrobić ale tak nie zostawię przecież bo detal musi być. Pozdro.
Napisano 5 Marzec 200817 l Autor Witam!! o fak takie oczekiwanie, ze troche sie wstydze wrzucac model ale dzisiaj cos napewno wrzuce bede chcial skonczyc... Coin-->dopisany a wasze modeliki sa super :) Tomala-->rewelka :)
Napisano 5 Marzec 200817 l Autor Witam!! brumugun--> super !! ok no to teraz ja... i co nie warto bylo tak czekac :( jak pewnie widac to jeszcze nie koniec
Napisano 5 Marzec 200817 l No jako superman to trochę nie za bardzo wygląda, ale mój wcale nie wygląda lepiej, a nawet gorzej.. :D Zmarszczkę wychodzącą od nosa mógłbyś mniej widoczną zrobić. Ale po za tym i tak mi się podoba. Czekam na updaty ;) Pozdrawiam
Napisano 5 Marzec 200817 l brumugun jest coraz lepiej już wygląda jak rasowy superman :) jeszcze uszy jakieś mu zrób ;) Nielot no wreszcie wrzuciłeś, bardzo ładna główka chociaż czegoś jej brakuje żeby wyglądała jak klasyczny superman. Na wszystkich oglądanych przeze mnie refkach supermena a także na tych które Ty pokazałeś superman ma wyraźnie uwydatnioną żuchwę i potężnie zbudowaną twarz w porównaniu do góry głowy. W Twoim modelu twarz trochę ginie przy ogromie czoła tak ja to widzę ale być może jest to zamierzone. Tak czy inaczej jest super. :)
Napisano 5 Marzec 200817 l To ja wrzucam postęp mojego modelu, oprócz tego co widać, zmieniłem trochę żuchwe po bokach i kość policzkową z tyłu
Napisano 6 Marzec 200817 l Autor Witam!! dzieki za komantarze :) to jest narazie poczatek glowa jeszcze nabierze (?) charakteru :) gawel72-->fajnie... Tomala-->dzieki za komentarz, spoko sami chcieliscie zebym wrzucil ;) supermenek nabierze charakteru :)
Napisano 6 Marzec 200817 l Witam Tez chcialbym przystapic do bitwy :), moja wstepna propozycja, na razie bez szyi, karku, no i wlosow, dojdzie jeszcze detaling.
Napisano 6 Marzec 200817 l briz moze masz racje, trzeba bedzie rozgladnac sie za referkami :), chcialem zeby moj model odbiegal od tego znanego z roli reeve'a, ale za bardzo poszedlem w swoje klimaty :), znalazlem cos takiego i bede sie tego trzymal.
Napisano 6 Marzec 200817 l Zgrzyt świetna refka ta pierwsza, upodobnij do niej model i będzie super. Nielot świetne, jeszcze fryzurkę bardziej supermenową zrób i mamy supermana.
Napisano 6 Marzec 200817 l no nielot gitara wychodzi ! Tylko bardziej go upodobnij do tego super boja :D
Napisano 8 Marzec 200817 l O super zonk nawet znak na klacie wymodelowałeś, jeszcze fryzurką zrób ;) Mały updejcik, wymodelowałem całego ale że robimy max bust to pokazuję bust:
Napisano 8 Marzec 200817 l Tomala fajnie to wszystko ogarnales, super wychodzi. ponizej moj model na podstwaie referki (pierwsza z lewej ;) )
Napisano 9 Marzec 200817 l to i ja cos wrzuce, wczesny wipek fajnie wam idzie, widze sporo fajnych glowek zgrzyt super, jeszcze dorzuc jakies włoski i bedzie gitara ;)
Napisano 9 Marzec 200817 l zgrzyt fajnie wyszlo, jesli mozesz to podrzuc sama referke, i jescze zrodlo skad ja wziales, bo ciekaw jestem czy nie ma takich wiecej
Napisano 9 Marzec 200817 l Zgrzyt -> najs, tylko nos niepodobny, hmm lagodniejsze przejscie zrob od bocznych "platkow" ku gorze , poka siatke :D
Napisano 9 Marzec 200817 l thx panowie Adek_CG referka pochodzi z ksiazki: "Mythology: The DC Comics Art of Alex Ross" referka a tu siatka: pzdr zgrzyt
Napisano 9 Marzec 200817 l Zacząłem włosy i pozmieniałem minimalnie parę rzeczy na twarzy + dwie dziury na czole.
Napisano 10 Marzec 200817 l gawel72 -> Chyba "linia szczęki" idzie za mocno w góre i jeszcze cale czoło i oczy, bym przesunal do przodu, tak gdzieś nad okolice gornej wargi. Update:
Napisano 10 Marzec 200817 l brumugun - jak narazie twój model najbardziej podobny do Supermen'a ładny model :)
Napisano 10 Marzec 200817 l piękne modele panowie gawel72 popraw troszeczkę nos a będzie genialnie :)
Napisano 14 Marzec 200816 l prawie bym przegapił taki fajny battle - mam nadzieję że jeszcze chwilę będzie trwał bo wyjeżdżam na weekend i mogę tylko wrzucić szybkiego wipka:
Napisano 15 Marzec 200816 l Mały dosłownie pięciominutowoprzedwyjazdowy update - widzę że zainteresowanie tym battlem spadło zupełnie, ale i tak sobie podłubię...
Napisano 15 Marzec 200816 l zmienilem troche koncepcje i zrobilem na podstwie innego konceptu;) takie o: