Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

brumugun: Daj spokoj z tym zbrushem... Modelik coraz lepiej wyglada, czekam na update'y ;]

• Odpowiedzi 82
  • Wyświetleń 11,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

brumugun zonk dobrze mówi w zbrushu każdy wyśmiga fajną gębę za to w maxie/wingsie to trzeba się trochę namęczyć ale przynajmniej modelowanie poćwiczysz. Dajesz go dajesz.

Mój superman wygląda na razie tak, włosy wiem porażka a z detalem twarzy się jeszcze wstrzymam bo dziadka nie chcę z niego zrobić ale tak nie zostawię przecież bo detal musi być.

d2b53f20ea669e99.jpg

Pozdro.

Napisano
  • Autor

Witam!!

o fak takie oczekiwanie, ze troche sie wstydze wrzucac model

ale dzisiaj cos napewno wrzuce bede chcial skonczyc...

Coin-->dopisany

a wasze modeliki sa super :)

Tomala-->rewelka :)

Napisano
  • Autor

Witam!!

brumugun--> super !!

ok no to teraz ja... i co nie warto bylo tak czekac :(

jak pewnie widac to jeszcze nie koniec

supermanym2.jpg

Napisano

No jako superman to trochę nie za bardzo wygląda, ale mój wcale nie wygląda lepiej, a nawet gorzej.. :D Zmarszczkę wychodzącą od nosa mógłbyś mniej widoczną zrobić. Ale po za tym i tak mi się podoba. Czekam na updaty ;)

Pozdrawiam

Napisano

brumugun jest coraz lepiej już wygląda jak rasowy superman :) jeszcze uszy jakieś mu zrób ;)

Nielot no wreszcie wrzuciłeś, bardzo ładna główka chociaż czegoś jej brakuje żeby wyglądała jak klasyczny superman. Na wszystkich oglądanych przeze mnie refkach supermena a także na tych które Ty pokazałeś superman ma wyraźnie uwydatnioną żuchwę i potężnie zbudowaną twarz w porównaniu do góry głowy. W Twoim modelu twarz trochę ginie przy ogromie czoła tak ja to widzę ale być może jest to zamierzone.

Tak czy inaczej jest super. :)

Napisano

To ja wrzucam postęp mojego modelu, oprócz tego co widać, zmieniłem trochę żuchwe po bokach i kość policzkową z tyłu

superwoman05tl4.jpg

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za komantarze :)

to jest narazie poczatek glowa jeszcze nabierze (?) charakteru :)

gawel72-->fajnie...

Tomala-->dzieki za komentarz, spoko sami chcieliscie zebym wrzucil ;) supermenek nabierze charakteru :)

Napisano

Witam

Tez chcialbym przystapic do bitwy :), moja wstepna propozycja, na razie bez szyi, karku, no i wlosow, dojdzie jeszcze detaling.

ss.jpg

Napisano

briz moze masz racje, trzeba bedzie rozgladnac sie za referkami :), chcialem zeby moj model odbiegal od tego znanego z roli reeve'a, ale za bardzo poszedlem w swoje klimaty :), znalazlem cos takiego i bede sie tego trzymal.

superman_sketch20.jpg

SMBM_GSET_TPB.jpg

Napisano

Zgrzyt świetna refka ta pierwsza, upodobnij do niej model i będzie super.

Nielot świetne, jeszcze fryzurkę bardziej supermenową zrób i mamy supermana.

Napisano

O super zonk nawet znak na klacie wymodelowałeś, jeszcze fryzurką zrób ;)

Mały updejcik, wymodelowałem całego ale że robimy max bust to pokazuję bust:

d118703f7e2edf7e.jpg

Napisano

Tomala fajnie to wszystko ogarnales, super wychodzi.

ponizej moj model na podstwaie referki (pierwsza z lewej ;) )

ss2.jpg

Napisano

to i ja cos wrzuce, wczesny wipek

superturperjw1.jpg

fajnie wam idzie, widze sporo fajnych glowek

zgrzyt super, jeszcze dorzuc jakies włoski i bedzie gitara ;)

Napisano

zgrzyt fajnie wyszlo, jesli mozesz to podrzuc sama referke, i jescze zrodlo skad ja wziales, bo ciekaw jestem czy nie ma takich wiecej

Napisano

Zgrzyt -> najs, tylko nos niepodobny, hmm lagodniejsze przejscie zrob od bocznych "platkow" ku gorze , poka siatke :D

superman_step5.jpg

Napisano

thx panowie

Adek_CG referka pochodzi z ksiazki: "Mythology: The DC Comics Art of Alex Ross"

1cover.jpg

referka

ref.jpg

a tu siatka:

ss_mesh.jpg

pzdr

zgrzyt

Napisano

Zacząłem włosy i pozmieniałem minimalnie parę rzeczy na twarzy + dwie dziury na czole.

superwoman07fv0.jpg

superwoman072ei6.jpg

Napisano

gawel72 -> Chyba "linia szczęki" idzie za mocno w góre i jeszcze cale czoło i oczy, bym przesunal do przodu, tak gdzieś nad okolice gornej wargi.

Update:

superman_step6.jpg

Napisano

prawie bym przegapił taki fajny battle - mam nadzieję że jeszcze chwilę będzie trwał bo wyjeżdżam na weekend i mogę tylko wrzucić szybkiego wipka:

clarkgn5.png

Napisano

Mały dosłownie pięciominutowoprzedwyjazdowy update - widzę że zainteresowanie tym battlem spadło zupełnie, ale i tak sobie podłubię...

clarkee9.png