ikim Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Efekt nocnej bezsennosci:) Model główki powstal w maxie, ok 40k faców, potem poznęcałem się nad nim w photoshopie - kontrast kolory i kilka domalówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 gdyby te oczy \"cos mowily\" byloby ciekawe, a tak nie ma charakteru. Warsztat dobry:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 mi ta pustka w oczach cos jednak mowi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Dość ciekawa praca, muszę przyznać, jednak nie powaliła mnie na kolana. Zdecydowanie bardziej podoba się górna część , ta dolna zbyt monotonna jak dla mnie. Ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 piękny uśmiech, czy to jakaś reklama Blend\'a\'med ?? :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 brawo :) swietnie wyglada sczegolnie mi sie klimacik podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Ja bym mu zmienił troszkę uzębienie troszkę pruchnicy tu i ówdzie no i chyba w szęce znajdują się różne zęby ;) siekacze ,rzówacze:) i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 nioo mi tez sie podoba loobie takie klimaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Modelik troche mi z domalówką nie gra, ale wyglada to nieźle.. jak na nockę :) Chociaz nie wzbudza zachwytu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Wyszedł z niego taki zadziorny cwaniak co szczerzy te swoje zębiska i myśli ze wszystko mu wolno. U mnie nie wzbudza lęku - bardziej sympatię chyba :) To światło wyszło tak mega twardo, tak komiksowo trochę.... nawet fajnie. Teraz wszsycy się taplają w GI a tu taki hard :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 model fajny ale strasznie to on nie wyglada :D... glownie przez te zeby :).... co nie zmienia faktu, ze praca jest poprawna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 Dzieki za komentarze, jak teraz na niego spojrzę to rzeczywiscie, jak na nieumarłego jest nieprzywoicie zadowolony z życia :) Moze kiedys go jeszcze poprawię i wystąpi jako bohater 2-planowy w jakiejś pracy, ale na dzis koniec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 ikimie jak z przystapieniem? Sorki ze tutaj pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WyG Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 przekroic prace na pol w poziomie i pokazac gorna czesc ;] Fajny model ;] Krom ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Czach świr.....nice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 no fajny... ale spac bede spokojnie, nieprzestraszyl mnie jakos... :) tak jak chyba ktos pisal, powietrza by sie zdalo na gorze pracki... tak mi sie spodobal ze na pulpicie wyladowal... che che :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 13 Marzec 2004 Share Napisano 13 Marzec 2004 podoba mi sie nosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b-zone Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Bardzo ładny uśmiech :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi