ikim Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 Efekt nocnej bezsennosci:) Model główki powstal w maxie, ok 40k faców, potem poznęcałem się nad nim w photoshopie - kontrast kolory i kilka domalówek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareG Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 gdyby te oczy \"cos mowily\" byloby ciekawe, a tak nie ma charakteru. Warsztat dobry:) pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Kosiorek Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 mi ta pustka w oczach cos jednak mowi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quasimodo Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 Dość ciekawa praca, muszę przyznać, jednak nie powaliła mnie na kolana. Zdecydowanie bardziej podoba się górna część , ta dolna zbyt monotonna jak dla mnie. Ale to tylko moje zdanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loozack Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 piękny uśmiech, czy to jakaś reklama Blend\'a\'med ?? :D [piwo] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeG Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 brawo :) swietnie wyglada sczegolnie mi sie klimacik podoba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soshka.cg Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 Ja bym mu zmienił troszkę uzębienie troszkę pruchnicy tu i ówdzie no i chyba w szęce znajdują się różne zęby ;) siekacze ,rzówacze:) i takie tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuciel Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 nioo mi tez sie podoba loobie takie klimaty :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User190 Posted January 20, 2004 Share Posted January 20, 2004 Modelik troche mi z domalówką nie gra, ale wyglada to nieźle.. jak na nockę :) Chociaz nie wzbudza zachwytu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris_R Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 Wyszedł z niego taki zadziorny cwaniak co szczerzy te swoje zębiska i myśli ze wszystko mu wolno. U mnie nie wzbudza lęku - bardziej sympatię chyba :) To światło wyszło tak mega twardo, tak komiksowo trochę.... nawet fajnie. Teraz wszsycy się taplają w GI a tu taki hard :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkelf Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 model fajny ale strasznie to on nie wyglada :D... glownie przez te zeby :).... co nie zmienia faktu, ze praca jest poprawna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikim Posted January 21, 2004 Author Share Posted January 21, 2004 Dzieki za komentarze, jak teraz na niego spojrzę to rzeczywiscie, jak na nieumarłego jest nieprzywoicie zadowolony z życia :) Moze kiedys go jeszcze poprawię i wystąpi jako bohater 2-planowy w jakiejś pracy, ale na dzis koniec:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LISEK Posted January 22, 2004 Share Posted January 22, 2004 ikimie jak z przystapieniem? Sorki ze tutaj pytam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WyG Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 przekroic prace na pol w poziomie i pokazac gorna czesc ;] Fajny model ;] Krom ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombo master Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pierzak Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 Czach świr.....nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 no fajny... ale spac bede spokojnie, nieprzestraszyl mnie jakos... :) tak jak chyba ktos pisal, powietrza by sie zdalo na gorze pracki... tak mi sie spodobal ze na pulpicie wyladowal... che che :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skow Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 podoba mi sie nosek Link to comment Share on other sites More sharing options...
b-zone Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 Bardzo ładny uśmiech :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts