Lis Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Hej. Ostatnio dostałem scenę w ktorej do objektów były przypisane materiały jednak Viewport pokazywał objekty w kolorze (default, wireframe collor tym obok nazwy). Ktoś wie gdzie się to włącza/wyłącza Dzięki. Lis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 hmmm... o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 tweety - jaki ładny mini tutorial ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 lubię czerwone kółeczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 Tutek pierwsza klasa :D Dziękuję. Hmm. Z drugiej strony robić podgrupę dla takiej błachej opcji. obok Create, modify...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Niedziak Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Mam troche podobne pytanie. Zrobiłem sobie na planach bitmapy jako pomoc, ale są strasznie poszatkowane w vieportach (po rednerze wygladają dobrze). Jak poprawić jakość bitmap wyświetlanych w vieportach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 http://pl.youtube.com/results?search_query=3ds%20max%20ultimate%20guide&search=Search&sa=X&oi=spell&resnum=0&spell=1 pierwsze 4 , podziekuj reputem panu kamil.ochel sie poświęcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi