Napisano 31 Marzec 200421 l super - jakos wczesniej tego nie widzialem najbardziej mi sie podoba ta elektryczna (te trzy \'prety\') oraz soniczna - super super - chociaz ja to widze ze z tych sonicznych dzial wylatuje raczej jakas zjonizowana szerokostrumieniowa plazma :D ps. w jaki sposob renderujesz te obraziki - chodzi mi o tego wire - to jest tak zrobione ze to jest normalny wire tylko ze masz poukrywane edgesy?? jak to zrobiles powieedz :D pozdrawiam
Napisano 31 Marzec 200421 l Autor TO W USTAWUIENIACH BRAZILA - SHOW SAMPLES JEST TAKA OPCJA BODAJŻE W ZAKŁADCE PODSTAWOWEJ LUB W LUMA SERVER:D POZDR GIORGIONE
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Jeszcze raz model wymiata :O Wersja Sonic jest the best :O Eeee... ale gdzie się podział ludek?
Napisano 12 Kwiecień 200420 l Autor Oto odpowiedź na Twoje pytanie:D Zabieram się za mecha... Pozdr Giorgione
Napisano 12 Kwiecień 200420 l babababaaaardzo łądne :D zajebiste po staropolsku...szczególnie climatyczny jest ostatni render...tyle że mam obiekcje (jak zawsze do textur) jak i Twoich jak i Sody...wiec dołoże swoje 3 groshe...mianowicie zróźnicowanie colorów...bardzo fajny zielony...ale climatem do High Techu nie pasuje...rdza, niebieski owszem...ale zielony...imo never :D pozatym czemu uwzieliście sie na rendery na sharym tle :D ja tak sobie tą texture wyobrażam...colorystycznie ofcors...mam nadzieje że gior mnie nie skarcisz :P
Napisano 12 Kwiecień 200420 l hmm, giorgiona ludek czesci skorzane, ludeczek phantoma jakos bardziej mi w strone metalu idzie... ale ogolnei jest fajnie, ale jakos tak bez pomyslu troche :/. osobiscie polaczylbym obydwie koncepcje tekstturowe :p... CZYLI, pancerz jest niezly taki czarny, jak u phantoma, ale np. spodnie prezentuja sie lepiej u giorgiona... no nic, takie moje skromne zdanie.