polon Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 witam mam 9 kamer w scenie, i wiadomo kilka klatek animacji sie renderuje z tej kamery kilka z innej czy można jakoś zrobić tak żebym nie musiał ręcznie zminiać kamer tylko np od klitki 0 - 100 render z kamery 1, od 101 - 150 z kamery nr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 batch render? ale nie jestem pewien czy klatki tam sie da ustawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 zakładka Rendering w górnym menu tam Branch Rennders i ustawiasz co i jak czyli kamera 01 klatki 0- 45 camera 2 klatki 46-100 podajesz ścieżkę do zapisania i tyle chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Indorek Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 ja to zawsze robilem w Rendering / Video Post, prosto i przyjemnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi