PastoR Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 Czesc Taka postac 3d - zabowata - dlubalem ja jakis czas temu no i wlasnie tak skonczyla...
piksar Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 ekstra, ale te duchy z tyłu psują efekt, albo nie kumam przesłania
kots Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Ładny stwór. Zwraca uwagę "malowany" styl tej grafiki. Możesz napisać (pokazać) coś odnośnie oświetlenia/shadrów/tekstur? Tło rzeczywiście mogłoby być lepsze. W tym mr Lizard trochę ginie.
PastoR Napisano 4 Marzec 2008 Autor Napisano 4 Marzec 2008 dobra dobra zgadzam sie :) - tlo beee do kots - oswietlenie dosyc tradycyjne 3 spoty nic specjalnego ... własciwie wszstko jest narysowane na texturze + bump
cta Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 a mi dla odmiany się podobają te "duchy" w tle, na duchy nie wyglądają, raczej jak stwory w cieniu, które nie odważyły sie sięgnąć po tą filiżankę i teraz patrzą z wściekłością
PastoR Napisano 5 Marzec 2008 Autor Napisano 5 Marzec 2008 cholera wlasie o to chodzilo :) - szkoda ze to nie jest dla wszystkich czytelne... - widocznie zle to zrobilem
ofca Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 nah :D pochwal sie lepiej swoimi artami 2d :D ladna robotka :D
Ardeni Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 Wg mnie troszke za słabe są cienie i tło wygląda na doklejone w fotosklepie. Szczególnie razi to tam gdzie stopy stykają się z podłożem. Ogólny efekt fajny, jestem na tak ;)
PastoR Napisano 5 Marzec 2008 Autor Napisano 5 Marzec 2008 stwory 2D do obgladniecia : http://www.pastor.art.pl/gal_pencil.htm ZAPRASZAM
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 A do mnie to przemawia - a wlasnie.. musze sobie kawczana zrobic... Pracka bardzo fajna - te kreaturki sa nawet fajne i przede wszystkim przyjemne (tak sie mi wydaje). Ladnie.
Kalais Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 bardzo fajne, swietny styl! tak jak poprzednicy, tlo nie podpasowalo mi
makbol Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 Ładnie wyszedł stworek. Paznokcie mogłyby coś odbijać.
Rekomendowane odpowiedzi