tob01 Napisano 10 Marzec 2008 Napisano 10 Marzec 2008 Postanowiłem wrzucić do Finished bo nic już tu nie będę grzebał i uznaje skończony. 3dmax+vray 1
makbol Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Zdecydowanie powinieneś wrócić do WiPa. Scena ma zamało detali. Tekstury są monotonne.
mrkrzysiek Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 tak tej pracki miejsce jeszcze w Wip, za mało detali, brak bałaganu a to w garażu podstawa,
Tomb Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 Ciekawy klimat. Luzne propozycje 1) rozwazales alternatywne zrodla swiatla? W sensie zdywersyfikowac na pare uzupelniajacych sie np jarzeniowek. Bo jak garaz to chyba ciezko pracowac przybulwiastym kloszu ;] 2)Tekstury: zacieki, pleśń, kurz, smar, grafiti, samoprzylepne karteczki, zniszczone wyblakle plakaty, blueprinty podzespolow, krew ;] 3) Modele: narzedzia, srubki, czesci pojazdow, klatka z kratą, skruszony tynk, ceglowki, szmaty, masa kabli i kontaktow, krowa ;] 4) Perspektywa - probowales ja wydluzyc? odrobine wykrzywic, rzucic na sciane pare cieni i masz Hitchcocka ;] a na pierwszym planie powykrecana siatka (w sensie taka jak z płotu) zdofowana oczywiscie. Moze byc wdechowo ;] bede sie przygladal. Gluck
Orangegraphics Napisano 11 Marzec 2008 Napisano 11 Marzec 2008 jest... pusto i nudno. plakat lichy. kabel ok
tob01 Napisano 12 Marzec 2008 Autor Napisano 12 Marzec 2008 Heh, chyba było warto dać do finished, bo w wipie cisza nikt nic nie wytknie, a tu są słowa krytyki ( i dobrze). To jest raczej zwykły garaż do przechowywania pojazdu i robienia drobnych napraw (z racji małej wielkości), więc większość rzeczy tutaj wymienionych raczej być nie może
Tomb Napisano 12 Marzec 2008 Napisano 12 Marzec 2008 au contrair to nie garaz tylko jego trojwymiarowa reprezentacja ;] tak wiec sila rzeczy moze byc wszystko ;] get up stand up i dorzuc chociaz jakas dmuchana pieknosc ;] jak ja bym mial garaz to na pewno trzymalbym tam takie rzeczy :D
xaoo Napisano 12 Marzec 2008 Napisano 12 Marzec 2008 Hej hej, Zgadzam sie jakos nudno w tym garazu moze wiecej narzedzi i jakiegos brudu. Plakat z babkami jest tylko tak jakos strasznie sterylnie to wyglada. Opony jakies malo realistyczne. I deski opierajace sie o sciane wygladaja jak betonowe plyty. Jak dla mnie ogolnie za wasko. Popracuj jeszcze troche. Pozdrawiam, xaoo
pecet Napisano 12 Marzec 2008 Napisano 12 Marzec 2008 bo w wipie cisza nikt nic nie wytknie jak nie poprawiałeś to co mieli po kilka razy to samo pisać... jak dla mnie słabo, przedewszystkim leżą materiały, tekstury. Modele wmiare ok (ale za wiele ich nie ma i dosyć proste) oprócz opon co już pisałem wcześniej
tob01 Napisano 12 Marzec 2008 Autor Napisano 12 Marzec 2008 jak nie poprawiałeś to co mieli po kilka razy to samo pisać... Ojj chyba mojego wipa nie przejrzałeś. Bo tam prawie żadnej konstruktywnej krytyki nie było,
Rekomendowane odpowiedzi