Napisano 20 Stycze艅 200421 l Siemka wszystkim. Mam problem zwi膮zany z systemem operacyjnym. Mianowicie 3DSM 6 niechce zainstalowa膰 mi si臋 pod systemem WiN 98. Wiem, 偶e zrobiony zosta艂 pod system WiN XP i 2000 ale niechce zmienia膰 na takowe. Pono膰 istnieje specjalna 艂atka dzi臋ki kt贸rej mo偶liwe b臋dzie odpalenie 3DSM 6 na Windows 98. Je偶eli wiecie gdzie znale藕dz t膮 艂atk臋 to podajcie bezpo艣redni link do pliku. Szuka艂em na stronie producenta ale niemog艂em znale藕dz. Z g贸ry THX za pomoc.:)
Napisano 20 Stycze艅 200421 l Pocz膮tkowo MAX 6 nie by艂 stworzony dla win98. Cytat z dokumentacji: 聽 Software System Requirements Primary Operating Systems: XP Professional (SP1), Windows 2000 (SP4), and XP Home (SP1) 聽 Nie dam sobie g艂owy uci膮膰, gdy偶 nie szuka艂em tego skoro nie jest mi potrzebne, ale skoro Ty szuka艂e艣 i nie znalaz艂e艣, to moim zdaniem ujawnia si臋 tutaj dzia艂anie s艂owa \"pono膰\" z Twojej wypowiedzi. 聽 Ale mog臋 si臋 myli膰, gdy偶 w tej kwestii moja wiedza nie jest sprawdzona. :) 聽 ***EDIT*** 聽 po chwili zwiedzania netu znalaz艂em jeszcze jedynie co艣 takiego na temat max\'a 5: 聽 Win98: This platform is not designed for highend applications. At your nearest opportunity upgrade to windows 2000 to fix a variety of issues and problems prevelant with the windows 9X kernel. (This includes Win95 and Windows ME) 聽 Wi臋c ju偶 przy 5.0 nie by艂o wsparcia dla win98 (cho膰 dzia艂a艂), co raczej sugeruje ze takiej latki nie ma :| 聽
Napisano 20 Stycze艅 200421 l Autor Aha, a niewiecie sk膮d mo偶na 艣ci膮gn膮膰 Open GL pod XP. Niemoge przeinstalowa膰 na XP poniewa偶 gram w Tactical Ops i do tej gry na moim kompie Open GL jest wymagany inaczej niedzia艂a. Je偶eli kto艣 zna link sk膮d mo偶na pobra膰 Open GL\'a pod XP to b臋de bardzo wdzi臋czny :)
Napisano 29 Stycze艅 200421 l Zainstaluj sobie dwa systemy: XP dla Maxa jako nowa instalacja na NTFS (wydziel pare giga z dysku)a 98 pozostaw bez zmian na gierki. Przy starcie kompa pojawi si臋 boot loader i zapyta kt贸ry system uruchomi膰. Partycja pod XP (NTFS) bedzie niewidoczna pod 98. Jakby艣 chcia艂 偶eby by艂a widoczna to zr贸b FAT32. Polecam Partition Magic - robi cuda z partycjami bez utraty danych.
Napisano 10 Luty 200421 l Autor Wiem mia艂em ju偶 kiedy艣 dwa systemy Win XP i WiN 98 r贸wnie偶 znam si臋 na Partition Magic. Do obs艂ugi tych dw贸chsystem贸w u偶ywa艂em Acronis Os selector tylko bez nowego twardego dysku o wi臋kszej pojemno艣ci nic z tego nieb臋dzie. Dzi臋ki wszystkim za pomoc i wypowiedzi w tym temacie. EOT
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto