Napisano 14 Marzec 200817 l Witam. Przedstawiam owoc mojej pracy - swojską jadalnie. Scenę zacząłem już dawno ale wiele razy od niej odchodziłem a następnie wracałem. W końcu udało mi się doprowadzić do końca. Jako że na forum pojawia się ostatnio dużo wizualizacji ultranowoczesnych wnętrz, ja postanowiłem stworzyć coś swojskiego ;) Mały DOFik ;) Liczę na wasze komentarze. Edytowane 19 Maj 200816 l przez makbol
Napisano 14 Marzec 200817 l W porównaniu do "małej domowej czytelni" to IMHO słabo. Popracuj jeszcze nad shaderkami. Pzdr
Napisano 15 Marzec 200817 l Podobają mi się oba rendery, mają świetny klimat, przyczepie się tylko do AA na tym gdzie są jabuszka z bliska no i do jabuszek. Trzeba było użyć AppleDisplace.
Napisano 15 Marzec 200817 l bardzo ładnie wyszło :) mam nadzieje że kolejnych prac nie będziesz robił w takim tempie ;)
Napisano 17 Marzec 200817 l super, jednak powinienies moim zdaniem rojazsnic tlo za oknem, jest zbyt ciemne.
Napisano 18 Marzec 200817 l Wiekszośc do poprawy, od okna do podlogi źle. widziałeś kiedys taki parkiet bez odbić? widziałeś gdzies takie cienie? ogolnie pomieszczenie mi sie nie podoba ale to już gusta :)