RaVirr Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Witam:) Cóż..kolejne moje zderzenie z CG..z jakim rezultatem? Oceńcie sami;) Na dzień dzisiejszy uważam pracę za skończoną. Poprawki oczywiście wchodzą w grę:) Na podstawie referki. Poprawione z lekka:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Ta broda troche go postarza, wygląda na siwą :) w aspekty techniczne nie wchodze bo się nie znam :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 dodaj dredy i różne piórka koraliki we włosach brodę zrób bardziej czarną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 troche mi tu konstrukcji brakuje... głowa nie ma bryły, oczy wyglądają jak przyklejone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Mi osobiście nie lezy gamma obrazka i to ze brak charakteru postaci tego pirata, jakiś taki...grzeczniusi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 Kurde myślałem, że się chociaż trochę wam spodoba bo spędziłem nad tym naprawdę masę czasu (łącznie koło 14 godzin).. No trudno:) Kubeł zimnej wody nikomu nie zaszkodzi:) A myślałem, że ruszyłem się z miejsca;) Dzięki za komentarze i pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 mi sie podoba :P tylko oczy u ludzi tak nie wygladaja, nie sa jednolite w srodku, zobacz to np - http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Blueye.JPG - i domaluj cos do oczu i moze dodaj troche cienia z prawej strony, zeby swiatlo padalo nie wprost na twarz, tylko z lewej strony, uwypukli to bryle (tak mi sie wydaje przynajmniej, dopiero raczkujacy jestem w rysowaniu :P ) ale ogolnie bardzo fajna praca, ciekawe kolory i technika , i widac sporo pracy wlozonej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 troche mi tu konstrukcji brakuje... głowa nie ma bryły, oczy wyglądają jak przyklejone. " JmTm00 : Mi osobiście nie lezy gamma obrazka i to ze brak charakteru postaci tego pirata, jakiś taki...grzeczniusi ;) " Zgadzam sie z przedmowcami i dokladam do tego tyle, zeby poszukac konkretnych kolorow w jasnosci i w cieniu...bo z tego co widze to jest czern i biel.. co wyglada mydlanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi