Napisano 14 Marzec 200817 l Witam:) Cóż..kolejne moje zderzenie z CG..z jakim rezultatem? Oceńcie sami;) Na dzień dzisiejszy uważam pracę za skończoną. Poprawki oczywiście wchodzą w grę:) Na podstawie referki. Poprawione z lekka:) Pozdro:)
Napisano 14 Marzec 200817 l Ta broda troche go postarza, wygląda na siwą :) w aspekty techniczne nie wchodze bo się nie znam :p
Napisano 15 Marzec 200817 l dodaj dredy i różne piórka koraliki we włosach brodę zrób bardziej czarną :P
Napisano 15 Marzec 200817 l troche mi tu konstrukcji brakuje... głowa nie ma bryły, oczy wyglądają jak przyklejone.
Napisano 15 Marzec 200817 l Mi osobiście nie lezy gamma obrazka i to ze brak charakteru postaci tego pirata, jakiś taki...grzeczniusi ;)
Napisano 15 Marzec 200817 l Autor Kurde myślałem, że się chociaż trochę wam spodoba bo spędziłem nad tym naprawdę masę czasu (łącznie koło 14 godzin).. No trudno:) Kubeł zimnej wody nikomu nie zaszkodzi:) A myślałem, że ruszyłem się z miejsca;) Dzięki za komentarze i pozdro:)
Napisano 16 Marzec 200817 l mi sie podoba :P tylko oczy u ludzi tak nie wygladaja, nie sa jednolite w srodku, zobacz to np - http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Blueye.JPG - i domaluj cos do oczu i moze dodaj troche cienia z prawej strony, zeby swiatlo padalo nie wprost na twarz, tylko z lewej strony, uwypukli to bryle (tak mi sie wydaje przynajmniej, dopiero raczkujacy jestem w rysowaniu :P ) ale ogolnie bardzo fajna praca, ciekawe kolory i technika , i widac sporo pracy wlozonej
Napisano 16 Marzec 200817 l roman napisał: troche mi tu konstrukcji brakuje... głowa nie ma bryły, oczy wyglądają jak przyklejone. " JmTm00 : Mi osobiście nie lezy gamma obrazka i to ze brak charakteru postaci tego pirata, jakiś taki...grzeczniusi ;) " Zgadzam sie z przedmowcami i dokladam do tego tyle, zeby poszukac konkretnych kolorow w jasnosci i w cieniu...bo z tego co widze to jest czern i biel.. co wyglada mydlanie.