Napisano 16 Marzec 200816 l Tyrannosaurus jest już ukończony: Drugi dinozaur narazie modelik, oświetlenie i materiały jak widać nie zrobione:P Pozdro! Komentujcie:)
Napisano 17 Marzec 200816 l tez zbieralem elementy -gdzies to jeszcze mam-to fosforyzujace bylo i faktycznie swiecilo:P
Napisano 17 Marzec 200816 l hehe, takiego Tyranozaura mam na półce, pamiętam jak daaaaaaawno temu składałem. Ma bardziej rozchodzące się na boki przednie łapy, a u Ciebie są wzdłuż ciała, ogólnie nad renderem i teksturkami mógłbyś popracować
Napisano 19 Kwiecień 200816 l Autor Nowy modelik xD Render: 1h :P (AO: 16). Proszę o komentarze. Tutaj jest oświetlone spotem z buff shadow. Lepiej z czy bez?
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Materiał drewna odstaje od oryginału trochę. Za dużo ma słoi. Ja bym raczej coś takiego dał jak w załączniku. Dodatkowo to chyba była sklejka więc z boków powinieneś mapowanie przekręcić o 90 stopni. Jak popracujesz jeszcze nad oświetleniem i ładne studio zrobisz to myślę, że efekt będzie bardzo dobry.
Napisano 21 Kwiecień 200816 l aaaaa tego orła to ja mam akurat na półeczce :D fajnie wyszło chociaż mogło by być jaśniejsze ;) ps. on ma jeszcze taki grzbiecik takie piórka od głowy odchodzące chyba że ja coś źle zamontowałem ;D
Napisano 29 Kwiecień 200816 l Autor Mój orzeł wygląda dokładnie tak:P Masz jakiegoś innego widać hehe. Ostatni render z tej serii: modeliki razem.
Napisano 30 Kwiecień 200816 l Dołączam się do pytania k_gabara. Sam kiedyś miałem zamiar coś takiego zrobić ale nie miałem właśnie printów :(
Napisano 30 Kwiecień 200816 l Autor Mam takie modele prawdziwe w domu. Rozłożyłem je i zrobiłem zdjęcia... blueprinty własnej produkcji :]