vinc Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Cos nowego odemnie...;] Znajomy zrobil juz render tego komercyjnie, a ze mi sie podobal bardzo budynek to w ramach cwiczenia zrobilem od nowa sobie...;] I co Wy na to...;] PS.projekt nie moj...jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 wrażenie świetne. naprawde mi się podoba. nie będe sięczepiał, bo po prostu łądnie jest, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 poza błotnistą drogą jest rewelacyjnie :) (na forum ktos dawal fajne tekstury drogi i asfaltu, bodajze w wątku założonym przez Lisa są gdzies w dziale tekstur) - pochwal sięjak robiłeś żywopłoty, jeśli znajdziesz czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelroger Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 gratuluje, jak zrobiles firanki?? i napisz cos o swietle bo wlasnie jestem w trakcie renderowania kwartalu, uzywam ray traced shadows, i niestety nie wychodza miekkie, czy to jest na shadow map, pozdrawiam i przyznam ze architektura nawet mila oku, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 raytraced shadow i shadow map to techniki sprzed 8 lat :) Teraz architekturę renderuje sie najczęściej vrayem, mentalem , maxwelem lub innym porządnym silnikiem. Wizka nawet niezła, nie podoba mi się trawa, ludziki w sztywnych pozach. Nad światłem i kolorkami można popracować jeszcze ale nie jest źle. Ta droga żużlowa to chyba pomyłka :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 dzieki...zywoplot jest z everów, ale sporo walczyłem z texturami itp, bo kolory były straszne...oswietlone vray sunem i sky, droge nastepnym razem poprawie;]...ludziki...nielubie ogólnie ludzi wstawiac...ale trzeba...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Mi tam tylko małej chmurki na niebie brakuje :) A tak poza tym to fajnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synthax Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Bardzo fajny model. Niezły efekt. Może kolory za chodne i zieleń mało przyjemna. Ale jakby dopieścic to to bardzo fajnie. Czy m robiłeś podziały płytek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linus11 Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Bardzo przyjemnie, do uwag kolegów dodam jeszcze jedną odnoścnie podziałów elewacyjnych, momentami okładzina jest bezsensownie ucinana, co byłoby nie dopuszczalne w rysunku elewacji, PS. wiem jakie to upierdliwe dobrze oteksturowac elewacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi