Napisano 19 Marzec 200817 l Cos nowego odemnie...;] Znajomy zrobil juz render tego komercyjnie, a ze mi sie podobal bardzo budynek to w ramach cwiczenia zrobilem od nowa sobie...;] I co Wy na to...;] PS.projekt nie moj...jeszcze...
Napisano 20 Marzec 200817 l wrażenie świetne. naprawde mi się podoba. nie będe sięczepiał, bo po prostu łądnie jest,
Napisano 20 Marzec 200817 l poza błotnistą drogą jest rewelacyjnie :) (na forum ktos dawal fajne tekstury drogi i asfaltu, bodajze w wątku założonym przez Lisa są gdzies w dziale tekstur) - pochwal sięjak robiłeś żywopłoty, jeśli znajdziesz czas.
Napisano 20 Marzec 200817 l gratuluje, jak zrobiles firanki?? i napisz cos o swietle bo wlasnie jestem w trakcie renderowania kwartalu, uzywam ray traced shadows, i niestety nie wychodza miekkie, czy to jest na shadow map, pozdrawiam i przyznam ze architektura nawet mila oku,
Napisano 20 Marzec 200817 l raytraced shadow i shadow map to techniki sprzed 8 lat :) Teraz architekturę renderuje sie najczęściej vrayem, mentalem , maxwelem lub innym porządnym silnikiem. Wizka nawet niezła, nie podoba mi się trawa, ludziki w sztywnych pozach. Nad światłem i kolorkami można popracować jeszcze ale nie jest źle. Ta droga żużlowa to chyba pomyłka :)
Napisano 25 Marzec 200817 l Autor dzieki...zywoplot jest z everów, ale sporo walczyłem z texturami itp, bo kolory były straszne...oswietlone vray sunem i sky, droge nastepnym razem poprawie;]...ludziki...nielubie ogólnie ludzi wstawiac...ale trzeba...;]
Napisano 27 Marzec 200817 l Mi tam tylko małej chmurki na niebie brakuje :) A tak poza tym to fajnie. Pozdrawiam.
Napisano 12 Kwiecień 200816 l Bardzo fajny model. Niezły efekt. Może kolory za chodne i zieleń mało przyjemna. Ale jakby dopieścic to to bardzo fajnie. Czy m robiłeś podziały płytek?
Napisano 6 Maj 200816 l Bardzo przyjemnie, do uwag kolegów dodam jeszcze jedną odnoścnie podziałów elewacyjnych, momentami okładzina jest bezsensownie ucinana, co byłoby nie dopuszczalne w rysunku elewacji, PS. wiem jakie to upierdliwe dobrze oteksturowac elewacje :)