Napisano 24 Marzec 200817 l ------------------------------------ Update na trzeciej stronie, zapraszam ------------------------------------ Edytowane 5 Marzec 200916 l przez Zuczus
Napisano 24 Marzec 200817 l Autor A więc zacznijmy :) Jako pierwszy concept Blind Hunter'a na forum conceptart.org Edytowane 14 Październik 200816 l przez Zuczus
Napisano 24 Marzec 200817 l Autor Szkice orkowych twarzy :) I jeszcze 3 A tutaj jedna mordka w kolorze, jeszcze do skończenia Concept na Digartowy konkurs conceptowy Legend: Hand of God, także nie skończone...
Napisano 24 Marzec 200817 l Autor i coś nad czym obecnie pracuję, hmm taki potworek, w sumie nic konkretnego, tak dla poćwiczenia :) no i na razie tyle, czekam na Wasz odzew i jakąś krytykę :) Pozdrawiam! Edytowane 14 Październik 200816 l przez Zuczus
Napisano 24 Marzec 200817 l mordki orków całkiem niezłe, kiedyś też trochę ich nabazgrałem, więc mam sentyment :) ten Knight ma dziwną zbroję ale na concep cię nadaję, chociaż trochę za ciemny w niektórych miejscach i nie wiem jak on przez ten hełm widzi. Ostatni stworek iście egipski.
Napisano 7 Kwiecień 200817 l Autor cieszę się że coś się podoba :) a co do knight'a to to taki dość luźny concept, nie brałem wszystkiego pod uwagę (na przykład czy będzie coś widział :P), a to że nieco za ciemny miejscami to się zgadzam :) mam problemy z kolorami cały czas... ehh
Napisano 9 Kwiecień 200817 l mazy długopisowe, jak to zazwyczaj z nimi bywa - nic specjalnego. Te dziwnie wygięte góry ( ? ) skały ? jakoś do mnie nie przemawiają, prędzej nadałbym im morski kolor,wsadził w środek Mojżesza z lachą i jak nic była by to przeprawa miedzy rozstępującymi sie wodami morza :-D Drzewko całkiem przyjemne ale mało detalu a ja lubić detal :P Pozdro !
Napisano 9 Kwiecień 200817 l potworek-robaczek trafiony kolorystycznie i ogólnie naj z teczki. Cieszy ze machasz odważnie dosyć.
Napisano 10 Kwiecień 200817 l Autor QbisieQ - czyli jednak odczytałeś że to góry :D nie no może trochę nie wyszły, ale to takie szybkie wieczorne mazanie było, jak i zresztą drzewko, staram się nie siedzieć za długo nad jedną pracą ostatnio żeby się rozrysować nieco, stąd mało szczegółów w nich mayk - cieszę się że się coś podoba :)
Napisano 10 Maj 200816 l Autor czas na mały update :) to już było w speedach ale tutaj też wrzucę, a co :P tutaj to samo trochę dalej pociągnięte... i na koniec coś na bitwę w digartowej grupie wiedźmina EsCAB#7 - Rok, jeszcze nie skończone, jak chyba wszystko u mnie zresztą :P
Napisano 12 Maj 200816 l Autor ok chyba skończone, już nie mam siły więcej nad tym siedzieć, ale chętnie posłucham co o tym myślicie :)
Napisano 12 Maj 200816 l Dizajn mógłby być bardziej wymyślny bo teraz to taki zwykly ptak tylko wiekszy. Gdybyś posiedział dłużej nad detalem głowy i paru innych miejsc a reszte zostawil szkicową byłoby cacy. Skały można całkiem szybko zrobic z kawałków fotek bądź bruszem. Tylko wiesz nie od razu wychodzi to dobrze. PS ten zblurowany rogacz sprzed paru postow fajnie i pomysłowo namalowany.
Napisano 26 Sierpień 200816 l Autor Wakacyjna praca zakończona, więc przydałoby się odświeżyć wątek :) W związku z tym, że w pracy co chwilę mi się nudziło, prezentuję parę szkiców które wykonałem w tych mniej zajmujących chwilach :P I jeszcze coś sprzed wakacji, miało być na battle, ale się nie wyrobiłem. concept geniusza nie skończony oczywiście, jeszcze do niego siądę :) pozdrawiam! Edytowane 2 Wrzesień 200816 l przez miriam
Napisano 2 Wrzesień 200816 l Witam Niektóre motywy masz ciekawe, szczególnie z tych ostatnich szkiców. Moja Prośba Edytuj Posty (to znaczy nie pisz posta jednego i zaraz drugiego, całość może być umieszczona w jednym),to raz. Dwa max długość boku wstawianej pracy to 800px. //Pozdr.
Napisano 2 Wrzesień 200816 l Autor ok, dzięki za zwrócenie uwagi. Jak tylko będę miał więcej czasu to podmienię linki do obrazków na mniejsze wielkości :) wstawiałem takie bo myślałem, że z linków zewnętrznych nie ma tego ograniczenia co do wielkości, ale chyba nie doczytałem dokładnie ;p
Napisano 5 Październik 200816 l Autor czas na mały update. W sumie wszystkie te prace są wip'ami i każda pójdzie na bitewkę :) Ale póki co jeszcze trochę muszę nad nimi posiedzieć. Jeśli macie jakieś uwagi to chętnie posłucham Pozdrawiam
Napisano 6 Październik 200816 l Ja tam uwag nie mam... bo się nie zam zbytnio na 2D :) - w tym dziale leże i kwiczę :) ciekawa jest ta 2 praca... tylko nie mogę dojść "was is das" :) Pozdrwiam
Napisano 14 Październik 200816 l Autor To drugie to grzybowy stwór na bitwę digartową :) http://www.digart.pl/forum/temat/819053/CAB_35_Fungus.html ok, wrzucam tutaj speedy, coby zebrać do kupy te co ostatnio zrobiłem i jeszcze dwa concepty, już jako skończone na bitwy digartowe CAB#35 Fungus i EsCAB#11 - Vilgefortz Tyle na razie, pozdrawiam!
Napisano 19 Październik 200816 l Bardzo fajne rysuneczki,ten Vilgefortz to jest zdaje sie taki czarodziej z wiedźmina.
Napisano 18 Styczeń 200916 l Autor Ciechu - dobrze Ci się zdaje :) czas na update na początek takie speedy 2 (no w sumie 3) król halloween na bitwę digartową Enviro do pewnego prodżektu Fabryka robotów na bitwę Digartową Wersja big ---------> http://i25.photobucket.com/albums/c55/Zuczus/Concept%20Art/FabrykaBig.jpg I taka wizja dla ćwiczeń :) Wersja big ---------> http://i25.photobucket.com/albums/c55/Zuczus/Concept%20Art/universebig.jpg No i tyle na razie, Pozdrawiam Was ja
Napisano 5 Marzec 200916 l Autor Witam, to znowu ja :P trochę tu jeszcze nabrudzę na forum moimi bazgrołami a więc: na początek concept na digartową bitwę "Podwodna Metropolia" Wersja big ----------> http://s25.photobucket.com/albums/c55/Zuczus/Concept%20Art/?action=view¤t=metropoliafinabig.jpg szkic i skończona praca na Dominance War IV "War General", wiem, że nic tam nie zwojuję, ale zawsze warto coś zrobić coby poćwiczyć nieco hehe Praca na zaliczenie semestru z malarstwa, dostałem pozwolenie na pracę cyfrową :) tutaj filmik do pracy, jak komuś się chce oglądać ---------> i na koniec kilka szkiców na najnowszą bitwę digartową "Postapokaliptyczny bohater" Pozdrawiam!!
Napisano 5 Marzec 200916 l no coraz ladniej pociskasz. Strasznie podoba mi sie ta pracka na zaliczenie ( zdjecie z krzyza ) . Przypominaja sie klimaty prac, obrazow z renesansu i sredniowiecza :D ... PS. w tym motorze troszke za duzo krech mi sie wydaje, niby szkic, ale jak dla mnie zbyt duzo krech i trudno mi sie to czyta:) pozdrawiam
Napisano 5 Marzec 200916 l Przypominaja sie klimaty prac, obrazow z renesansu i sredniowiecza :D ... dobrze ci przypomina bo to jego interpretacja obraz właśnie z renesansu :) ładnie do przodu czyrs
Napisano 6 Marzec 200916 l Autor Dzięki chłopaki! IN Flaamess - no motorek był dość chaotycznie szkicowany, składałem go z kilku dwuśladów :) A "zdjęcie z krzyża" rzeczywiście jest moją interpretacją dzieła Rembrandta, zapomniałem to dodać za co przepraszam Pozdrawiam
Napisano 6 Marzec 200916 l Ładnie sobie poczynasz. Krecha się stabilizuje widzę, czas by brać się za formę nie? :) Fajnie uchwyciłeś światło w "Zdjęciu z krzyża"
Napisano 7 Marzec 200916 l "Zdjęcie z krzyża" bardzo fajnie sobie z tym poradziłeś, szkice też bardzo przyjemne, fajnie sobie radzisz z kolorem i przestrzenią, mam tu na myśli pare konceptów widoczków które zamieściłeś. Wykończyć i będą śietne prace:) Pozdrawiam! i owocnej pracy życzem:)