xeav Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Crazy Bump to aplikacja pozwalająca na generowanie bump map z plików graficznych. Wersja 8.8 oznaczona jako PublicBeta pozwala na darmowe jej testowanie. [ LINK ] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 xeav - nowe bety crazy bumpa pojawiają się średnio co dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ossa201 Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 I z tego co wiem, a być może się myle to ten program w ogóle jest chyba darmowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 tak to jest darmowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Darmowy, a przy okazji całkiem pomocny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 niezly ten program, bez renderingu podglad normalnych na objocie. Teraz juz Beta 8.91 dostepna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 pamietam jeszcze wersje 2.0:) od tamtego czasu programik sie bardzo rozwinal:) tylko sciagac i cieszyc sie ze to za darmoche:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Super, ściągnąłem, pobawiłem się i jestem bardzo zadowolony :) przydatny programik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi