xeav Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 Publiczna beta darmowej aplikacji Photoshop Express została udostępniona przez firmę Adobe. Program działa w przeglądarce i pozwala na edycję zdjęć w podstawowym zakresie, a także na publikowanie ich w serwisach społecznościowych. [zródło: di.com.pl] www.photoshop.com/express
aspenboy Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 No wygląda sympatycznie, ale gdyby zaimplementowali chociaż podstawowe brushe... :D
adek Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 Na stronie główną zamieściłem oficjalną informację prasową Adobe związaną z Photoshop Express: http://www.max3d.pl/news.php?id=75&lang=pl
LemonChiffon Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 Jestem bardzo zadowolony, że firma Adobe zrobiła taki program. Bardzo przydatny. Już wrzuciłem na ich serwer z pięć zdjęć. :)
Destroyer Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 a tu taki zonk apropo Photoshop Express :) - Kontrowersyjne warunki użytkowania Photoshop Express
Rekomendowane odpowiedzi