syriusz 27 Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Witam wszystkich, mam problem z nowym kompem, nie renderuje mi czterema rdzeniami tylko dwoma. Jest przez to nie wiele szybszy o starego dwurdzeniowca. Jak to właczyć? W windowsie sprawdzałem i są zaznaczone 4 rdzenie: 1,2,3,4CPU zaznaczone ptaszkiem. Jak to włączyć w vizie 2006? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek07 Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 win Vista, czy XP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawk111 Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Poszukaj w ustawieniach samego maxa może. A tak na marginesie to miło zostawić sobie jeden wolny rdzeń. Ja jak renderuje i odpale icy towera to mi sie tnie :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 No tak , gdybym wiedział gdzie szukać w maksie to nie miałbym tego problemu, mam windowsa xp. i z nic w świecie nie wiem gdzie to ustawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawk111 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Ja tez nie wiem ale może w cutomize --> preferences? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 A Viz2006 obsługuje 4rdzenie? Może to należy sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi