Napisano 28 Marzec 200817 l Siemka To tak bryczka znana na calym świecie jako Opel Vectra GTS rocznik to o ile się nie myle 2002 albo coś kolo tego :) C&C etc mile widzane :) Claye:
Napisano 28 Marzec 200817 l model ladny ale ten render to troche beeeee chodzi o lakierek, troche zbyt matowy i te tlo bym zmienil, strasznie odwraca uwage,wszystko prze to sie troche zlewa
Napisano 28 Marzec 200817 l model ladny ale render go nie pokazuje. btw. uwielbiam ten rocznik Vectry!
Napisano 28 Marzec 200817 l dla mnie przyjemne, chociaz material opon i felg zly. i kierownica po zlej stronie, przyjmujac ze to Vauxhall [albo wyglada tak z tej persp- juz sam nie wiem]
Napisano 28 Marzec 200817 l Autor No to angielska wersja jest :] co do rendera to morze go jeszcze podszlifuje bo tak troche na rush polecialem :) Thanx za comentz :) p.s. coś czuje ze wy go inaczej widzicie niz ja :x ten mój monitor lubi zmieniać kolory :D (umnie jest dość niebieskawo jak co..)
Napisano 28 Marzec 200817 l U mnie też jest niebieskawo :) Model w kilku miejscach mi się nie podoba, ale ogólnie gites. Światło ładne, ale lakier i materiał felg niestety na nie :/
Napisano 30 Marzec 200817 l Model wykonany bardzo fajnie - czysto. Faktycznie moze troche w zbyt ciemnych barwach to wszsytko przedstawiles ale w zasadzie jest ok.
Napisano 31 Marzec 200817 l Autor Cheja Dzięki wszystkim za odpowiedzi :) Zapodaje jeszcze pare claów :)
Napisano 1 Kwiecień 200817 l bardzo ladny detal, musisz popracowac na renderem! szkoda takiego modelu :)
Napisano 1 Kwiecień 200817 l Ładny model. Studio jak dla mnie odpada. Oświetlenie bardzo płytkie, mógłbyś się jeszcze pobawić, bo tak jak Robertus stwierdził szkoda modelu.