yookeer Napisano 28 Marzec 2008 Napisano 28 Marzec 2008 Witam Po dłuższym czasie chciałem wrzucić cos w końcu :) O to robot bitewny - dumny z wych walk [Nie miał to być mroczny terminator] Pozdrawiam
OmeN2501 Napisano 28 Marzec 2008 Napisano 28 Marzec 2008 Te plamy ci strasznie bryle splaszaja - wez je warpem dopasuj mniej wiecej do pancerza na ktorym maja byc
floo Napisano 28 Marzec 2008 Napisano 28 Marzec 2008 co mu się stało z głową??? :P kto mu czache zmniejszył??? podobać się... :)
Dann.G Napisano 28 Marzec 2008 Napisano 28 Marzec 2008 Robot kurde sportowy nieco ;D trzy paski i bialo- czerwone bio-wdzianko :] Najbardziej mi się podoba przedramie najblizej widza w sensie tej "materii", z ktorej jest bio-suit, ale oslabilbym kleksy ;) i glowke wymienil .. pozdro.
leander Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 Ten making of daje do myslenia. Moglbys cos wiecej powiedziec jak nakladasz walor tak plynnie, mam na mysli drugi krok w tym making offie. Efekt jest naprawde niezly i daje swietna baze do dalszej pracy. Tak jak OmeN pisze, troche straciles kontrole przy nakladaniu faktur/plam.
yookeer Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 Witam Dzieki za odzew co do plam to niestety wiem, ze tak wyszlo :/ zawsze mam z tym problem :/ sprobuje do tego jeszcze wrocic a watek zamienie na wip ;) tak to mniej wiecej wyglada bez bajerow: Co do sposobu nakladania waloru to miekki pedzel 1000px i wio do boju :D:D:D Nic trudnego trzy ruchy i gotowe... JoKeR
Rekomendowane odpowiedzi