Napisano 31 Marzec 200817 l rozgladam się za pilotem do komputera do kontrolowania głównie fimów i czasem Aimpa z zaawansowanych funkcji potrzebuję zatrzymywanie/wznawianie oraz przyciszanie i przygłaszanie :D czyli cztery przyciski by stykły :D dla XP 32 na teraz i Visty 64 na później ;) polecicie coś poręcznego tak do 100 zł?
Napisano 31 Marzec 200817 l jak masz komórkę SE lub nokię z symbianem to moduł bluetooth za 30 zł polecam. ja tak mam i daje rade
Napisano 31 Marzec 200817 l urzadzenie pod com za 15 zl i byle jaki pilot :P Robilismy kiedys takie urzadzenia w szkole na kolku przedsiebiorczosci.
Napisano 1 Kwiecień 200817 l Autor Xiz0r kiedyś miałem Motorole A925 z symbianem ale teraz w mojej komórce z zaawansowanych funkcji to chyba tylko podświetlanie mam :D zastanawiam się między takimi klik klik chyba rzucę monetą :)
Napisano 1 Kwiecień 200817 l daj znać co wybierzesz i jak to się sprawdza... jestem ciekawy, bo też nad tym myślałem... :) stawiam na: Microsoft Pilot Media Center P.s. Mam wersje na Com1 i przyznam, że taki pilocik to dobra rzecz, nie tylko dla leniwych...
Napisano 1 Kwiecień 200817 l no ok fikołek. ja mam nokie 6630 i przeżyła tyle już że mam nadzieje że pozyje dalej długo i szczęśliwie ze mną