Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich:)

Chcialbym dodac nastepne auto po debiucie SKYLINE R33.

Jest to model:HONDA CRX 1992r TUNED VERSION

maska Mitshubishi Lancer Evo VIII+improwizacja;)

reflektory Fiat Punto

alufelgi,spojlery lusterka - wlasnej roboty.

Jest to wlasciwie model ktory byl zrobiony jeszcze 2 lata temu.Ale niestety nie doszlo do ostatecznego renderu.

Duzo jest niedociagniec,bledow geometrycznych,brak dobrych materialow i renderow.

Narazie prosze nie brac na powaznie te pierwsze rendery w kolorze.To sa bardzo stare prace.Chcialbym zebyscie bardziej wyrazili swoje opinii na temat samego modelu,no i oczewiscie czy ma szanse w wyscigu ze Skyline R33 ;D?

Tak to jest drugie auto ktore bedzie w animacji.(przynajmniej mam taki plan)Nie bede narazie nic obiecywal,jakichs terminow,ze skoncze za miesiac czy za tydzien.Nie jest to proste jak sie robi samamu.

Jedynie zastanawiam sie nad scenariuszem. Moze a la NFS?

Gdyby ktos mial ochote i czas prosze podrzucic mi jakies pomysly.Podkreslam: jesli ktos bedzie chcial:)

Chce sie zrobic ciekawy wyscig typu NFS ale nie ma co sie oszukiwac.Jedna osoba nie predko zrobi to.Narazie bede powoli robil test animki ujec,a tam sie okaze czy w ogole warto to robic.

Pozdrawiam wszystkich i czekam na wasze komentarze.

KRYTYKA OCZEWISCIE MILE WIDZIANA:)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dodaje jeszcze 2 skromne renderki.Jak pisalem wyze,prosze nie matrzec na material,tylko na jakosc modelu.

Napisano

Hej hej!

Sergio gdzies Ty sie podziewal przez te dwa lata? Takie eleganckie modele trzaskasz i nic sie nie ujawniales? Modelik wyglada elegancko, choc trzeba nad materialem felg i lakierem popracowac. Jesli znajdziesz chwile to pokarz siatke.

Pozdrawiam i zycze powodzenia w wymyslaniu scenariusza,

xaoo

Napisano

model ok, o tuningu sie nie wypowiadam bo jeszcze mógłby się ktoś obrazić ;)

Napisano
  • Autor

pecet: Jak pisalem wyzej to stary model:)Wiem ze ten tuning troche smieszny.Szczegolnie przedni zderzak i progi:)Ale to jeden z moich pierwszych modeli.Co do lakieru i materialow to tez pisalem ze na to wsumie nie trzeba zwracac uwage.Wiem ze sporo jest do zrobienia w tym aucie.Srodek jest tragiczny po prostu.Ale postaram sie doprowadzic to w miare szybko do konca.Do skonczenia mam Skyline.Pozniej biore sie za ta honde.Poprawiam te wszystkie nie dociagniecia ;P

Dziekuje wszystkim za zainteresowanie i komentarze.

P.S. Pecet dobre masz modeli i renderki. Audica is the best:)

Pozdrawiam

Napisano

Mnie sie cąłość podoba z jednym wyjątkiem, maska nie pasuje. Dookoła jest tak dosyć kanciasto-technicznie. A na maske jakies dwa jajka wpadly i dwi edziurwy zostawily. Jakbys tak usunal te wloty i zostawil czysta maske bylby elegancko, ewentualnie jakiś wlot ale niekoniecznie od evo. Pozdrawiam i gratuluje modelu:)

Napisano

tak tak ... siatke bez MSa . Model wyglada super jesli chodzi o model , materialom sie nie przygladam. Jeszcze tylko komentarz do hamulcow ;P , z takimi tarczami to chyba wciskajac brakes do dechy , zebra mozna sobie polamac :D

Napisano
  • Autor

Heh.To troche stary modelik.Duzo rzeczy do poprawek.Narazie nie mam czasu sie zabrac ani za Honde, ani za Skyline.Dzieki wszystkim za komentarze,a szczegolnie za krytyke bo naprawde jest mi potrzebna:]