Napisano 24 Styczeń 200421 l Witam! A oto moja perka...nie mam funduszy na własną, porządną real perkusje więc chce mieć chociaż w 3d :D. Przedstawiam juz wymodelowane elementy zestawu. Moze dodam jeszcze kilka czesci. Zostanie mi teksturowanie i zrobienie jakiejs sceny. Jezeli ktos jest zainteresowany dokladniejszym ocenieniem elementow to TUTAJ są osobne rendery. Pozdrawiam i czekam na komentarze... PS. Oczywiscie bede pracowal nad ustawieniem i proporcjami czesci. Pozniej dam moze inne ujecia...:)
Napisano 24 Styczeń 200421 l Bardzo ładna i szczegółowa ja maże o swojej własnej gitarze elektrycznej
Napisano 24 Styczeń 200421 l Bardzo dobrze zrobiona, mialem okazje kilka razy w zyciu pomagac rozkladac zestawik znajomemu muzykowi... Wydaje sie ze materialy to juz \"bulka z maslem\" - do dziela wiec! Pozdrawiam Marek
Napisano 24 Styczeń 200421 l Ja tez chce elektrycznaaaaaa :( Ale nie o tym mowa. Jak narazie to praca wyglada bardzo fajnie, duzo szczegolow i dopracowana. Ale wszystko sie jeszcze okaze po nalozeniu teksturek.
Napisano 24 Styczeń 200421 l sam kiedyś robiłęm dla kumpla, który sporo bębni, to jak skończysz, to pokażę swoją starą wersję sprzed ponad 2 lat, jak walczyłem jeszcze z maxem... :) póki co - kawał solidnej roboty
Napisano 24 Styczeń 200421 l Autor Talerze rzeczywiscie musze zrobic od nowa bo poki co to zwykly line-->lathe... Dzieki wszystkim za pozytywne opinie.
Napisano 24 Styczeń 200421 l Mi sie podoba. Kolorystycznie wyglada jak obrazek z helpa od maxa 4:D Ale tylko kolory bo praca lepsza:D A jaki to zespol???
Napisano 24 Styczeń 200421 l Autor Skilo: Jaki zespół? Ta perkusja nie jest z kokretnego zespolu, napewno nie jest to zespol z gatunku heavy metal, bo zestaw za maly :D. Wiekszosc referencji bralem ze strony firmowej TAMA wiec na centarli bedzie pewnie to logo... PS. Kolory tego testowego renderu to zupelny przypadek nawet nie wiedzialem ze w helpie z maxa4 sa takie barwy :) Krytykujcie! Krytykujcie! pozdro :)
Napisano 24 Styczeń 200421 l Ja powiem tylko że renderek mi sie podoba, pracka JUŻ robi dobre wrażenie... Powodzenia!
Napisano 25 Styczeń 200421 l Witam SviruS proponuje abys zrobil taka scenke: Stara uliczka ze starymi sklepami a w jednym sklepie Wystawa na ktorej znajduje sie Twoj wypasiony sprzecik[lol2]
Napisano 26 Styczeń 200421 l a ja zrobił bym jeszcze postać bębniarza, która wymachuje pałkami i wrzucił bym takiego przergiętego motion blura 8). perkę mieścił bym w bardzo zaciemnionej i durzej piwnicy. i przywalił bym od góry jakimś volume light\'em 8).
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor Przyznam ze propozycja nuriel/\'a co do sceny jest interesująca...pomyslimy pomyslimy...tylko ze bębniarz to juz osobny projekt :P ...tymczasem sporo nauki w tym tygodniu, niewiem czy uda mi sie cos zrobic heh:( pozdro! i dzieki za komenty
Napisano 1 Luty 200421 l Ja nei wiem ze wy tu cos widzicie? Virus nei mozez jej umiescic na jakims jasnym tle np niebieskim? jedna wielka szarosc a ja bym chcial sie pozachwycac:-) No i czekam na jakies upgrady. kiedy teksturki beda? ta stal...ahhhh